Miért nem működik a freemail?
Figyelt kérdés
Azt írja hogy "A mappák lekérdezése sikertelen.Kérjük próbálja meg 30 perc múlva.Póstafiók elérési hiba"Már 1 napja ezt írja ki.2016. júl. 20. 14:47
1/7 anonim válasza:
Azért mert egy kalap szar már évek óta. Ha egyszer bejutsz, költözz normális postafiókba.
3/7 Lajos54 válasza:
Érdekes módon az enyém most is működik...
Szerintem rossz helyen laksz :)
4/7 anonim válasza:
Nekem sem működik már napok óta. És baromi idegesítő, hogy 4 napja próbálok belépni, és mindig azt írja, hogy próbáljam meg 30 perc múlva. Ennyiből írhatná azt is egyből hogy 1 hét múlva próbálkozzak...
5/7 anonim válasza:
Írták, meghalt az egyik szerverük (sokan ezt az üzenetet kapják, köztük én is, már több, mint egy hete)
6/7 anonim válasza:
Szia!
Nekem ez működött:ha belépsz a freemail oldaradra,a beállításokban irányítsd át egy másik címre. Pl. gmail-re a leveleidet.
Nekem sem jó kb. 20.-a óta a freemail.Idegesítő!
7/7 anonim válasza:
Csak beírtam merő felindulásból, hogy a freemail egy kalap sz@r és lám adott is rá találatot ezekkel a szavakkal. Megkapom a levelet, de ha percek után a levél betöltődése után sikerül írnom választ rámegyek a küldésre ezt írja "a levél nem található" napok óta máskor is volt, hogy nem küldte el a levelet. Ez nem szolgáltatás egy kalap sz@r az egész bár már régen átmentem és csináltam egy hivatalos e-mail címet (g-mail magyar ver.) de nem sokkal a felszámolta a g-mail, ha fizettem volna megmaradt volna az- az e-mail cím. Csak a belépések és a megszokás meg amit írtam nem váltottam másik címre bár van, de nem hivatalos címek azok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!