Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Ki akarom próbálni az Arch...

Ki akarom próbálni az Arch linuxot de mindég azt írja ki hogy nem javasolt a telepítés, és ha igen is nyomok ennek ellenére nem folytassa, mit kéne tenni?

Figyelt kérdés
barton 2.2GH, 3GB ram, GT 440, 80GB sata.

2016. aug. 31. 13:58
1 2 3
 1/27 A kérdező kommentje:
előtte mint volt de attól is fagyott a firefox, ezért gondoltam ez jó lesz.
2016. aug. 31. 16:04
 2/27 anonim ***** válasza:

"előtte mint volt de attól is fagyott a firefox"

Kizárt, hogy attól fagyott.

"azt írja ki hogy nem javasolt a telepítés"

Kicsit pontosabban? Melyik leírás alapján telepíted? Mikor írja ki és szó szerint hogy hangzik az üzenet?

2016. aug. 31. 17:54
 3/27 A kérdező kommentje:

https://www.youtube.com/watch?v=EGftDCOPv0s

0:50-nél alul. Ez alapján ment szépen haladtam volna de itt meg kellett állni. A HDD-t hogy formázzam? ntfs vagy fat? mert már megint kissé széjjel lettem..

2016. aug. 31. 20:41
 4/27 A kérdező kommentje:
Kaptam segítséget: https://www.youtube.com/watch?v=O30imby5bvo&t=0s meglátom mi lesz..
2016. szept. 1. 05:25
 5/27 tabaki ***** válasza:

"...ntfs vagy fat?"

Egek, egy keményvonalasabbnak számító linux pont ezt a két lehetőséget kínálja fel? Nem tudom elhinni...

Nem tudom, mitől fagyott nálad a Firefox, de valószínűtlen, hogy a Mint volt az oka. Szerintem jobb lett volna, ha annál maradsz.

2016. szept. 1. 08:04
 6/27 Tom Benko ***** válasza:
Nem NTFS, nem FAT, ext vagy btrfs. Másik: ne youtube alapján, hanem [link]
2016. szept. 1. 11:33
 7/27 Tom Benko ***** válasza:
@tabaki: Nem kínál fel. A felhasználó maga dönt.
2016. szept. 1. 11:34
 8/27 A kérdező kommentje:
Lehet vannak itt profi linuxosok akik könnyen adnak tanácsot de én most ismerkedek vele. Tudom ha ntfs akkor magának leformázza ext4-re, de az archnál volt ntfs-be meg utólag fatba tettem de ott is uaz nem javasolt, nem tűnik jónak a telepítés, ezt írja ki. Mivel nem értek hozzá gőzöm sincs mi a baja, sztem hardveresen is kompatibilis ha minden igaz. A videó alapján is ment volna csak a gép nem akartam, mindent ugyan úgy csináltam.
2016. szept. 1. 12:15
 9/27 A kérdező kommentje:
Volt egy jó barátom aki kente vágta az ilyeneket, de rég elköltözött :( attól meg tudtam volna tanulni, vizuális tipus vagyok, így nehéz, nehéz lesz.
2016. szept. 1. 12:18
 10/27 tabaki ***** válasza:
@Tom Benko: Érezte a szívem... ;)
2016. szept. 1. 12:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!