128 GB SSD + 1TB HDD-t hogy érdemes particionálni, és melyikre érdemes a windowst rakni? (sürgősen várom a választ)
Neked fontos adatok lehetnek rajta, nem a Windows-nak és nem a számítógépednek.
Én 1-1 partíciót csinálnék.
Tehát:
1. = egyben az SSD, erre a Windows, és a telepítő létrehozza neki azt a 100/400 MB-os partíciót, amire szüksége van.
2. = az egész HDD, esetleg ezt kettébonthatod, de ma már nem olyan fontos. Erre mehetnek a nagyobb játékok, illetve az adatok, filmek, stb.
Természetesen azt SSD -re kell rakni a rendszert. Ha nem azon lenne nem sok értelme lenne hogy SSD is van a gépbe.
Előtelepített eredeti Windowszal vetted a géped? Mert ha nem, akkor ne foglalkozz vele mit nyavalyog, semmi pótolhatatlan adat nincs rajta (ha csak nem nem raktál rá saját kezűleg). Nyugodtan újraparticionálod, és formázhatod.
Sziasztok,
Én most akarok egy laptopot venni ami szintén 96gb ssd és 1tb hdd. Azt mondták hogy gyorsabbab fut ha ide rakom a windowst. Venn ennek értelme, észre fogom venni a különgségen? cask mert a különdésk vagy 50 rugó az árban.
Vagy vegyek inkább simán 1 TB HDD és csináljak egy külön partíciót a rendszernek?
Köszönöm,
Megnézem majd tüzetesebben, mert cask circa emlékeztem a küldömbségre. És ezt külön is bele tudom rakni a laptopba, van ennek valami külön hely? vagy céleszerűbb egybe venni. Továbbá milyet vegyek ACER vagy Asus, van lényeges különbség a két márka között? Árban az Acert olcsóbbnak látom így elsőre hasonló specifikációkkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!