A Windows 10-et tényleg muszáj július 29-ig telepíteni a számítógépünkre, ahogy írják, mert utána már nem lesz ingyenes?
Most olvastam egy cikket a neten, miszerint július 29-ig lehet csak ingyenesen telepíteni a Windows 10-et. Ez tényleg így van? Komolyan kell ezt venni szerintetek? Én nem nagyon értek hozzá. Kell ehhez szakember, vagy én is meg tudom csinálni? Itt a cikk, ahol olvastam:
Windows 7 meg 8 meg 8.1 meg vista is ugyan annyit kémkedik csak arról nem mondta senki.
Egyébként meg ssemmi károd nem lesz abból hogy megfigyelik az netezési szokásaid,előzményeid stb.Illegális tartalomakat nézel akkor meg magadra vess,n em neten kell drogot meg fegyvert rendelni
Az eredeti tájékoztatás alapján ezt csak egy átmeneti promóciónak szánta a vállalat, azonban sokakban felmerült a gyanú, hogy a Microsoft esetleg meghosszabbíthatja az ajánlat időtartamát. A mai napon hivatalossá vált, hogy ez nem fog megtörténni: az akció 2016. július 29-én valóban véget ér, az utána következő napon már mindenképp fizetni kell az operációs rendszerért.
„Aki nem boltban vásárolta a Windows szoftvert, az nem rendelkezik lincensszel? A párom a netről töltötte le a programot. Akkor hogy is van ez?"
Attól függ, hogy töltötte le, legálisan, vagy illegálisan valami torrent oldalról? Mert ha legálisan, akkor kellett kapnia hozzá kulcsot, ami jó a win 10-hez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!