Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Kapok ingyen Windows 10-et?

Kapok ingyen Windows 10-et?

Figyelt kérdés
Na szóval, windows 8 (eredeti) volt a laptopomon, a tálcán meg is jelent a 10 frissítés, de időközben felraktam a Windows 10 ProInsider Preview verzióját, ami szintén aktiválva van. Ez az egy rendszer van most a gépemen, a kérdésem az, hogy kapok ingyen Windows 10-et? Márhogy ebben a hónapban 29.-én megkapom az eredeti rendszert? Értelmes válaszokat szeretnék! Szép napot mindenkinek !:)

2015. júl. 17. 11:35
 1/2 Koplárovics Béci ***** válasza:
Megkapod a frissítést, de ettől még ugyanúgy lopott Windowsod lesz.
2015. júl. 17. 12:02
 2/2 A kérdező kommentje:
már nem kell több válasz... ma jött a frissítés és frissítette, és eredeti... nem tudok profin angolul, de a "Windows is actived" az a Windows aktiválva van-t jelenti, és a magyar nyelv is elérhetó, a gépemen soha (!) nem volt tört Windows, nem értem mire mondod, hogya tört verzió.. mind1... ez eredeti, a képernyő jobb alsó sarkában sincs ott a build stb, így eredeti.. köszi a választ :) mielőtt valaki félreértené, ma tettem fel a kérdést, de utánna jött a frissítés :D
2015. júl. 17. 13:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!