Nekem már sikerül eltüntetnem a tálcáról azt a kis gané windows-icon-t, amelynek menüjéből csak a "kilépés" választási lehetőséget hagyták el... :-)
Akinek van esze az 64 bites Windows 8.1-et használ, ha már a Windowsról beszélünk...
Kipróbáltuk a Windows 10-et még fél évvel ezelőtt, vagy előbb, amikor lehetett, nos senkinek nem jött be... :-)
2015. júl. 29. 00:35
2/32 anonim válasza:
Hát igen, egy masszívan fejlesztés alatt álló rendszert végül is ki kell próbálni, aztán félévvel később is ugyanazt a véleményt mondani róla. Csak az elmúlt 3 hétben rengeteget változott.
2015. júl. 29. 00:37
3/32 anonim válasza:
Látom megjelent egy delikvens aki a kákán is csomót keres... :-)
Nos oké, holnap kipróbálom és leírom, hogy milyen szar... :-)
2015. júl. 29. 00:40
4/32 anonim válasza:
Ahhoz nem kell felraknod, leírhatod most is :D
2015. júl. 29. 00:43
5/32 A kérdező kommentje:
Szerintem próbáljuk csak ki.
A fél.évvel ezelőtti verzió eléggé régi.
Azóta változott.
Mindenképpen felrakom a Windows 10-et, ha nem jön be attól engem nem kell félteni visszarakom Windows 7re és kész.
Tehát csak tudni szeretném hogy lejött e már valakinek a végleges W10?
2015. júl. 29. 00:49
6/32 anonim válasza:
Én leírom hogy milyen kiprobálás nélkül:máshogy néz ki mint a többi.A csempék a start menün vannak.Egde böngésző van az IE helyett.
2015. júl. 29. 00:50
7/32 anonim válasza:
Amúgy a kérdésedra a válasz:igen.Az Insider-eseknek már végleges magyar nyelvű van.
2015. júl. 29. 00:51
8/32 anonim válasza:
Ez benne volt a fél évvel ezelőttí verzióban is, tényleg sokat változott... :-)
2015. júl. 29. 00:52
9/32 HavanHUN válasza:
Rrrrrrrrrrrrrrohadtul megvolt benne mindez a fél évvel ezelőtti verzióban, mi? Hát... Akkor még csank IE volt, máshogy volt felépítve a Start menü, kinézetet változtatott, akkor még nem is volt magyar nyelv,...
2015. júl. 29. 08:35
10/32 anonim válasza:
Ugyan nem próbáltam még ki (majd tervezem virtuális gépen), de fél év alatt rohadt sokat tud változni egy rendszer... >.> Nem kell rögtön eltemetni, hogy szar. Megvannak az előnyei a Win7-tel szemben és a hátrányai is. Bocsi az offért, csak zavart, hogy rögtön így leírják.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!