Már július 29. -e van letöltötte már valaki előregisztrált a Windows 10-et?
Akiknek bejött a Get Windows 10 azok közül megy már valakinek?
Ma elkezdjem én is?
Sikerült már?
Engem is zavar hogy leírjátok a Windows 10-et.
Az én kérdésem az volt, hogy letölthető-e már?
A Választ nekem kell megadnom:
Igen : a Updateban meg is van a frissítésem:
Frissítés Windows 10 Home-ra csak le kell tölteni és telepíteni.
Nem véleményeket kértem, de nem nagy baj, hogy ezeket kaptam.
Én csak pozitívat halottam az új rendszerről szóval kipróbálom, ha nem jó visszamegyek.
Szóval a kérdésre nem kaptam választ, de mindegy, nem baj legalább negatív kritikát is halottam.
Az én már régen eldöntöttem, hogy frissítek ezért nem is kérdezgettem, hogy megéri-e?
Indokai: Unom a Windows 7 felületét és lassan kapcsol be.
Ha a Windows 10 nem felel meg úgyis visszaállok szóval nekem személy szerint 100%- ig megéri váltani, de ez mindenki SAJÁT döntése, hogy igen vagy nem.
Ahogy igértem ma fel is telepítettem a Windows 10-et... ...most ezt fogom használni (többek között) az egyik gépemen, és aztán leírom, hogy mi a tapasztalatom... :-)
Az első benyomásom az, hogy: megnyerő! :-)
Én letöltöttem, de mondjuk nem a get Windows 10 ikon segítségével. A letöltést innen indítottam el: [link]
Innen csak letöltöd a Tool-t, elindítod az exét, és még a pendrivével és az aktiváló kóddal sem kellett szarakodni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!