Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Már július 29. -e van letöltöt...

Már július 29. -e van letöltötte már valaki előregisztrált a Windows 10-et?

Figyelt kérdés

Akiknek bejött a Get Windows 10 azok közül megy már valakinek?

Ma elkezdjem én is?

Sikerült már?

2015. júl. 29. 00:25
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
Én még várok azért. Megvárom azt, amíg bejön az első komolyabb szevizcsomag (win10 sp1), mert egy rendszer igazi hibái akkor derülnek ki, ha sokan használják. De jó rendszer, nekem tetszik amúgy.
2015. júl. 30. 11:58
 22/32 anonim válasza:
Nekem nem engedi feltelepiteni(Valami hiba történt).Látom nektek már fel lehet telepiteni nekem mért nem?
2015. júl. 30. 16:38
 23/32 anonim ***** válasza:
így van, én már tegnap este feltettem.
2015. júl. 30. 17:12
 24/32 anonim ***** válasza:
100%
én felraktam a 10-et és nagyon jó, de amúgy merőben más mint a fél évvel ezelőtti. Amúgy nem tudom hogy miért kell sokaknak ennyire leírni azt a rendszert amin sokan éveket dolgoztak, de ha ennyire értettek hozzá akkor írni kell egy oprendszert és kiadni vagy a microsoftnak elküldeni hogy jobb mint az övék.
2015. júl. 30. 17:35
 25/32 anonim válasza:
2015. júl. 30. 17:37
 26/32 anonim ***** válasza:
100%
Én insider voltam, úgyhogy már megvan a teljes magyarnyelvű verzió is. Szerintem nagyon jó, kis gépigényű ami nekem nagyon jól jön, jól meg let tervezve. Csak egy kis kompatibilitási hibát fedeztem fel. Mivel az insiderben még simán ment a program most meg azt írj, hogy a hardvereim nem kompatibilisek a programmal. Pedig nem cseréltem le egyetlen hardvert sem.
2015. júl. 30. 18:54
 27/32 anonim válasza:
0%
Valaki ránézne arra a linkre?
2015. júl. 30. 18:58
 28/32 anonim ***** válasza:
78%

Nos végigolvastam a válaszaitokat, és leírnám a tapasztalataimat a 2-3 napos használat után a Windows 10-ről... :-)

1.: Feltelepítés után: megnyerő kinézet, a Windows 8.1-hez hasonló beállítási rendszer. Bár egyes esetekben pl. az Edge böngésző-ben a kezdőlap beállítása már olyan egyszerű, hogy nehéz... :-)

2.: Egy 200 GiB-es partícióra telepítettem, mostanra eljutottam oda, hogy letöltögettem a gyakran használt programokat, és elkezdtem feltelepíteni, még maradt 100 GiB... ...de a programok telepítése még sokáig eltart majd... ...eddig semmi baj nem történt.

3.: Sokan nyavajognak itt, hogy fél éve még nem volt magyar, nos hála istennek, én az összes rendszeremet angolul használom... :-) ...ergo nem zavar!

4.: Én láttam a fél évvel ezelőttit is, meg a mostanit is. Annyira jelentős változás nem ment végbe, mint ahogy ítt írjátok. De várható volt, hogy a Microsoft kitesz majd magáért, ha tényleg igaz a hír, miszerint ez az utolsó Windows... :-)

5.: Én egyetlenegy operációs rendszerre sem mondom, hogy szar, mert mindegyiknek voltak hiányosságai, de mindnek voltak nagyon jó tulajdonságaik. Rám például jellemző, hogy azok a rendszerek tetszettek, amiket mások rossznak tartottak... :-) Pl. nekem kifejezetten tetszett annó a Windows Millennium, de a VISTA is... ...ha jól beállítottuk, nagyon jó kis rendszerek voltak! Viszont a mindenki által nagyrabecsült Windows 7 nem jött be annyira, amennyire áradoztak róla... :-)

Tehát nincs rossz operációs rendszer, csak türelmetlen és unatkozó emberek! :-)

Hamarosan meg megyek Linux-ba, mert azért az sem kutya!

Egyedül a MacOS az, ami egy kib@.s*zott nagy átverés, de a sok majom sznobb had higgye, hogy az a legkirályabb! Az emberekre különben is jellemző, hogy ami ingyen van az szar... :-)

Szerintem meg nem! :-)

2015. júl. 31. 10:20
 29/32 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ tetszik zöld.

Bevallom anno a Vista nekem is tetszett, de szerintem a 7 jobb lett nála nem mindenbe de gyorsabb lett, tehát türelmetlen vagyok :-).

Szóval ha nem a sebességre stb.alapozunk a Vista jobb lenne.

Engem a 8.1 is megnyert a gyorsabb indulásával.

2015. aug. 1. 00:12
 30/32 anonim ***** válasza:
#28. Nekem is tetszik egy op.rendszer, ami szintén nem volt kedvenc(nagyrészt az xp miatt): a win2000. Régen ismertem az összes hibáját, ha megszokja az ember egyszerű kezelni, de az xp-hez meg a mai windowsokhoz képest annyira logikátlan az elrendezése, hogy csak na. A WinVista szerintem csak egy rossz vírus, régi gépen vista volt, mindig lefagyott, oszt feltettem rá linuxot meg hetest, máris sokkal jobb. A mac os x meg az ios tényleg átb*szás, az alapjai hasonlóak mint a UNIX-é, meg a Linuxé (legalábbis én ezt olvastam). Az apple gépek persze jók, csak drágák és sokszor nem nagyon lehet szerelni. Sokan vannak olyanok, akik windows 7-et raknak macbookra :DDD Nekem még nincs meg a Win10, de nem szeretnék az elsők között lenni, akit meglepi ér. Amúgy jó. Azt sajnálom, hogy az uccsó windows, hisz nekem a windowsban az tetszett, hogy az alap mindig ugyanaz (windows nt, dos maradványok), de mégis mindig tud valami újat mutatni. És az ingyen windowssal nem értek egyet, mert a sata3 vinyók néhány év múlva eltávoznak közülünk, az usb-t el akarják tenni láb alól, szóval nehezen lesz meg a win10 az új gépünkben (5 év múlva pl.) Ezért szavazom a linuxra, mert ott mindig vannak frissítések, újítások, együtt építik a rendszert, sőt kitaláltak egy programozási nyelvet, amivel a windows játékokat linuxra is meg lehet írni :) Szóval a mac os x kiesett, a linux mint (legjobb linux sztem) és a win10 háborúja kezdődik .. :D Nyilván az xboxra nem raknak linuxot, de pl. egy rosszabb gépre igen :D A kedvenc rendszerem a win7 winxp és win2k után a Linux Mint 17.2 cinnamon :D :S
2015. aug. 1. 19:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!