Tomokasz kérdése:
Windows 10 Microsoft Edge bug?
Figyelt kérdés
Ugye tegnap volt 29.-e, le is frissítettem a Win 8.1 Pro-mat egy Win 10 Pro-ra. Szerintem nagyon király az egész OP rendszer, csak annyi a problémám, hogy nem működik az Edge.. Elindítom, bejön ugye a főoldala, és akármit beírok a keresőbe, kitörli, mintha elkezdené tölteni, de nem csinál semmit, csak lefagy( nem teljesen, csak nem érzékeli, hogy mondjuk rákattoltam a +oldal, vagy a bezárás gombra). Valakinek ugyanez a probléma? Esetleg megoldás? :) Köszi.2015. júl. 30. 13:54
1/5 anonim válasza:
nálam tökéletesen működik az edge
2/5 A kérdező kommentje:
Hát igen eddig akit megkérdeztem, mindenkinél működik.. nem értem nekem miért nem
2015. júl. 30. 14:14
3/5 anonim válasza:
Nálam ugyanez van, nem müködik :/
Találtal rá megoldást?
4/5 anonim válasza:
Kedves Tomokasz!
A Microsoft Edge még kezdeti fázisban van, várjon, míg nem érkezik hozzá frissítés. Ha megérkezett, telepítse a frissítést, és próbálja újra.
5/5 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó!
Köszönöm a válaszodat, így fogok tenni :) És akkor az előtted lévő is gondolom így fog tenni, mert sajnos megoldást nem találtam, most is kipróbáltam, ugyanaz. Na nembaj, addig van Chrome :)
2015. júl. 31. 12:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!