Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Ha letöltöm a WIN10-t akkor...

Ha letöltöm a WIN10-t akkor lehetséges, hogy problémája akad a driverekkel?

Figyelt kérdés
Jelenleg egy AMD videókártyám van és nagyon tartok attól, hogyha telepítem majd a Win10-t akkor tönkretesz valamit,vagy az AMD Catalyst Control Center nem lesz kompatibilis az új OP rendeszerrel.

2015. júl. 28. 23:31
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
72%
10 millió AMD kártya van, ezek egy része kompatibilis, egy része nem.
2015. júl. 28. 23:39
 2/19 anonim ***** válasza:
90%

Arra elég kicsi esély van, hogy bármit is tönkre tenne. Biztonsági mentést csinálj, de ha vannak fontos adataid, ez úgyis alap.

Nem írtál semmit arról, hogy milyen kártyád van, így nehéz okosat mondani, ha nagyon régi, előfordulhat, hogy nem fog menni. Kipróbálhatod, aztán max visszarakod a mostani rendszered. Vagy vársz egy kicsit, míg olvasol róla, hogy másnak hogy megy.

2015. júl. 28. 23:42
 3/19 A kérdező kommentje:
Annyira nem régi,egy R7 260x-es,nem ma vettem, szóval ezért merült fel bennem a kérdés.
2015. júl. 29. 17:15
 4/19 anonim ***** válasza:
na erre én is kíváncsi vagyok
2015. júl. 29. 20:11
 5/19 anonim ***** válasza:
az egy driver frissítés után már támogatja adx12-őt,szóval nem lehet vele gond.
2015. júl. 29. 20:16
 6/19 A kérdező kommentje:
Nos mindegy mert valamiért sikertelen a Windows 10 Pro letöltése és nem sikerül telepítenem. Most várok egy kicsit aztán majd megpróbálom az ügyfélszolgálatot felhívni. Amúgy ha letelepítettem kéri a termékkulcsot?
2015. júl. 29. 21:15
 7/19 anonim ***** válasza:

Mit jelent az, hogy letelepíted? Miben másabb a telepítéstől?

Amúgy ha frissíted a rendszert, akkor nem fog kérni kódot, és aktiválja is magát.

Ha tiszta telepítést csinálsz, akkor kérni fog win10-es kulcsot.

2015. júl. 29. 21:38
 8/19 A kérdező kommentje:

Oké köszönöm! De végülis mindegy mert a Windows Update sikertelen letöltést mutat a Windows 10 Pro frissítésnél.

A hibakód C00CE556

2015. júl. 29. 21:55
 9/19 anonim ***** válasza:

[link]

Az alábbi linkről le tudod tölteni a Windows 10-et. Nincs köze a Windows Update-hez, de mégis megmaradnak a személyes fájlaid. Én ugyanezt a linket használtam reggel, tökéletesen működik a Windwows 10!

2015. júl. 29. 22:23
 10/19 A kérdező kommentje:
Oké holnap megpróbálom,ma már késő van hozzá,remélem működni fog. Csak azóta kijött 5 frissítés ami szintén sikertelen, és kezdek aggódni, hogy elromlott a Windows Update.
2015. júl. 29. 22:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!