Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Ha letöltöm a WIN10-t akkor...

Ha letöltöm a WIN10-t akkor lehetséges, hogy problémája akad a driverekkel?

Figyelt kérdés
Jelenleg egy AMD videókártyám van és nagyon tartok attól, hogyha telepítem majd a Win10-t akkor tönkretesz valamit,vagy az AMD Catalyst Control Center nem lesz kompatibilis az új OP rendeszerrel.

2015. júl. 28. 23:31
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Én azt javaslom, hogy ne tedd fel. Várj vele még vagy fél évet.
2015. júl. 30. 12:31
 12/19 Nagy Melinda125 válasza:
Sziasztok!!Nekem van egy gépem amire tegnap fel lett telepítve a win 10 .Előtte a kompatibilitási vizsgálat jó volt de most nem ismeri föl a videókártyát. Mit tudok ez ellen tenni ?próbáltam drivert keresni hozzá de nem találok. Egyébként a videókártyám Radeon x1900 series .
2015. júl. 30. 12:41
 13/19 anonim ***** válasza:
Szia! Elméletben a Windows 10-en működnie kéne a Windows Vistás drivernek is. [link] Ezen az oldalon görgess lefele a Manually Select Your Driver-ig. Ott a Step 1-nél válaszd a desktop Grapichot, a Step 2-nél a radeon x Seriest, A Step 3-nál a radeon x 1xxx Seiest, a Step 4-nél pedig a Windows Vista 64-bitet. Letöltés után menj a letöltések mappába, ott az exére kattins jobb egérgombal, és menj rá a tulajdonságokra. Válaszd a Kompatibilitás lehetőséget, ott válaszd a futtatás a következő kompatibilitás módba: Windows 10. Utána futtasd az exét. Remélem tudtam segíteni!
2015. júl. 30. 12:59
 14/19 Nagy Melinda125 válasza:
Nincs ilyen opció hogy windows 10 kompatibilitási mód .Csak windows 8 az utolsó .
2015. júl. 30. 15:23
 15/19 Nagy Melinda125 válasza:
És a másik letöltöm az exé-t elkezdi telepíteni és vége. Nem frissít nem csinál semmit a catalyst .
2015. júl. 30. 16:00
 16/19 A kérdező kommentje:
Nekem tegnap megpróbált letölteni egy AMD frissítést az Update (benne van abban az 5ben) de sikertelen lett. Van rá esély, hogy nem jó az Windows Update?
2015. júl. 30. 16:44
 17/19 anonim ***** válasza:
nekem a laptopomhoz win7-es driverek vannak, ezt felraktam vagy 3-4 éve és ahogy jött a win 8, frissitettem rá, nem kellet újratelepíteni az illesztőket, aztán 8.1, itt sem kellett újra telepíteni és tegnap jött a win 10, ez is frissitette magát. Ugyanazok a hardverek ugyanazzal a driverekkel már a harmadik operációs rendszeren futnak hiba nélkül.
2015. júl. 30. 17:38
 18/19 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező! Biztos lehetsz benne, hogy a Windows Updatetel nincsen baj. Illesztőprogramot SOHA ne tölts le Windows Updaten keresztül. Az AMD kártyákhoz az alábbi linkről tudsz szerezni illesztőprogramot. link: [link]
2015. júl. 30. 19:27
 19/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Idővel én is megtaláltam a hivatalos oldalt,de mindenkinek köszönöm a tanácsokat!
2015. aug. 1. 19:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!