Gygabyte geforce gt710 2gb dd3 vélemények?
Figyelt kérdés
Kinek van ilyen kártya és milyen játékok/programok futnak el rajta,illetve adnak e hozzá olyan low profile vasat,válaszokat előre is köszönöm!2016. márc. 3. 15:50
2/10 anonim válasza:
Ne hogy meg vedd!
Nézz körül a használt piacon,sokkal jobbat kapsz ennyiért.
3/10 A kérdező kommentje:
Sapphire radeon 240 1gb ddr5?
2016. márc. 3. 15:58
4/10 meszike91 válasza:
Ezek a vga-k nagyon gyengék. Egy igp is elveri őket.
Vegyél használtan.
5/10 anonim válasza:
Egyetértek, használtat vegyél. Ez egy butított hulladék kb 0 teljesítménnyel. A 2gb memóriával akarják átverni a hozzá nem értőket. De ez kb olyan mint egy trabant 200 literes benzin tartállyal, attól még nem lesz jobb autó.
6/10 Közveszélyes Kontár válasza:
sajnos nincs Low Profile 240 DDR5
van 250 DDR5 LP
es van 750/750Ti bol is LP
irodai nvidiakbol is van LP 730 DDR5 bol szerintem biztosan, de tul gyenge hogy erdemes legyen megvenni
jo lennentudni mire szanod, milyen cpu lesz gepben, menyid van ra max., egyebek...
7/10 A kérdező kommentje:
Hát játékra kéne valamilyen de sok pénzem az nincs ,14ezret is 1év alatt szedtem össze rá.A procim Pentium dual-core 2.50ghz
2016. márc. 3. 18:14
8/10 anonim válasza:
Sokan beszélnek konkrétan baromságokat! Multimédia kártya, DE teszteltem a következő játékokon és igenis lehet vele játszani is.:)
FHD(1080p)-ban reccenés nélkül fut: Balck Ops, Black Ops 2. FEAR 3.,
HD(720p)-ban: Need For Speed- The Run Far Cry 3, SŐT Far Cry Primal- 2016 720p-ben igaz az utóbbi Low-on.
Erről ennyit...
9/10 Madarking válasza:
Nekem is ilyen kártyám van és futnak vele az újabb játékok. Gta 5,Call of duty ww II, black ops3 stb.
10/10 anonim válasza:
Az agy dolog, hogy fut.. Csak nem mindeg, hogy hogyan..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!