Laptop vs asztali gép. Vélemények érdekelnének, ki hogy csinálná?
Biztos nem adnék 300 000-et egy laptopért.
Ha nincs vele bajod 8 mármint a mostanival), akkor várj a tanév végéig, addig úgysincs időd játszani, és akkor vegyél otthonra egy normális PC-t. Addig még az árak is csökkennek. Így még pénzed is marad (bőven!).
De azt sem igazán értem, hogy a mai PC/ monitor méretek és súlyok figyelembe vételével mitől macerás évi kétszeri "pakolászás".
a 300.000-es gép szerintem relatív, egy rendes anyaghasználatú és erős gépet meg kell azért fizetni
a pakolászással meg az a problémám, hogy messze lakok, tömegközlekedve költözök be és ki is, és ezen kívül is van több táskányi cuccom, amivel már önmagában is problémás a költözés
Persze relatív, a dupláját is el lehetne költeni, de arra, hogy az év nagy részében kihasználatlanul álljon otthon, szerintem sok.
Csak itt egy csomó kérdés (és válasz van), hogy ennél kisebb összegekből milyen kifejezett gamer gépeket lehet összerakni.
Nehezen tudom elképzelni, hogy a mai világban évi két alkalommal ne tudja valaki megoldani kb. 8 kg-os gép és egy 2-3 kg-os monitor szállítását országon belül.
Még ha futárral elküldöd a saját címedre, az is megvan alig néhány ezer forintból.
De te tudod!
Én csak elmondtam, én mit csinálnék.
Bárhogy döntesz, sok sikert!
ja lehet félreérthető volt a pénzes része, nyilván asztali gépre nem költenék ennyit, mert jóval olcsóbban nagyobb teljesítményt érnék el
viszont még a kolis asztali gépes megoldás ellen szól a helyhiány is
de köszönöm a véleményed (:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!