Miért dob le a CS:GO?
Sziasztok!
Megvan a CS:GO kb. fél éve, de az a bajom hogy random kidobál. Ilyenkor vagy visszaenged utána vagy nem ami ugye versengőnél nem túl szerencsés.
A gépem meg van hozzá max. grafikán is van 200 fpsem(intel i5 amd videókártya 2gb vram, 16 gb RAM).
A netem is megvan 47mbps le, 7mbps letöltés,és LAN kábelen vagyok nem wifin.
Minden segítséget köszönök!
Hello!
Ez az új frissítés miatt van.Akinek AMD videó-kártyája van csak azoknál van ez a hiba.Már kijött hozzá a frissítés pont ma úgy hogy már jónak kell lennie.
Sajnos nem.
Ez nem új probléma, és ilyenkor néha az egész gép beszarik.
Szia, ugyan ez volt a problémám, minden ok és hibaüzenet nélkül kilépett a játék az új frissítés óta. Minden AMD-s gamernek ez a gondja.
Nekem intel i7, 8 gb ram és 2 giga amd videokártyám van, engem is kidobált de megoldottam:
Vegyél le minden grafikai beállítást a legalacsonyabb szintre. Lehet fura, de olvasgattam a forumokon, és működik.
Mas jatekokkal jatszol? Azokkal is ledob?
Amikor ledob, hany fokos a CPU, GPU?
A "beszaras" ujraindulast jelent, vagy csak befagy nehany masodpercre?
Tapegyseg milyen marka, tipus?
Merevlemezre HDDSentinel mit mond, hany szazalekos?
Más játékkal nem igazán játszom, maximum LEGO Star Wars, de azon nem dobál ki.
A beszarik azt jelenti nálam, hogy ha nem indítom újra akkor haszbnálhatatlan a gép nem tudom mennyi ideig, mert már reflexből újraindítom.
A CPU/GPU hőfokról fogalmam sincsen(azt se tudom, hogy hol kell megnézni)
Ja és levettem a beállításokat és tegnap nem volt semmi gond, de volt már, hogy egy időre leállt a dolog, de ahogy már írtam nem az új frissétés okozza a bajt szerintem ez csak"rásegít" egy picit.
Mindenesetre a válaszokat köszönöm, ment a pacsi.
Letörlöd és vissza.
A mappákbol töröld (Steam SteamApps common) innen töröld aztán steamrol is
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!