Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért dob le a CS:GO?

Miért dob le a CS:GO?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Megvan a CS:GO kb. fél éve, de az a bajom hogy random kidobál. Ilyenkor vagy visszaenged utána vagy nem ami ugye versengőnél nem túl szerencsés.

A gépem meg van hozzá max. grafikán is van 200 fpsem(intel i5 amd videókártya 2gb vram, 16 gb RAM).

A netem is megvan 47mbps le, 7mbps letöltés,és LAN kábelen vagyok nem wifin.

Minden segítséget köszönök!

2016. febr. 19. 18:06
 1/8 anonim válasza:
100%

Hello!

Ez az új frissítés miatt van.Akinek AMD videó-kártyája van csak azoknál van ez a hiba.Már kijött hozzá a frissítés pont ma úgy hogy már jónak kell lennie.

2016. febr. 20. 12:40
 2/8 A kérdező kommentje:

Sajnos nem.

Ez nem új probléma, és ilyenkor néha az egész gép beszarik.

2016. febr. 20. 18:03
 3/8 anonim válasza:
100%

Szia, ugyan ez volt a problémám, minden ok és hibaüzenet nélkül kilépett a játék az új frissítés óta. Minden AMD-s gamernek ez a gondja.

Nekem intel i7, 8 gb ram és 2 giga amd videokártyám van, engem is kidobált de megoldottam:

Vegyél le minden grafikai beállítást a legalacsonyabb szintre. Lehet fura, de olvasgattam a forumokon, és működik.

2016. febr. 21. 00:36
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Mas jatekokkal jatszol? Azokkal is ledob?

Amikor ledob, hany fokos a CPU, GPU?

A "beszaras" ujraindulast jelent, vagy csak befagy nehany masodpercre?

Tapegyseg milyen marka, tipus?

Merevlemezre HDDSentinel mit mond, hany szazalekos?

2016. febr. 21. 01:39
 5/8 A kérdező kommentje:

Más játékkal nem igazán játszom, maximum LEGO Star Wars, de azon nem dobál ki.

A beszarik azt jelenti nálam, hogy ha nem indítom újra akkor haszbnálhatatlan a gép nem tudom mennyi ideig, mert már reflexből újraindítom.

A CPU/GPU hőfokról fogalmam sincsen(azt se tudom, hogy hol kell megnézni)

Ja és levettem a beállításokat és tegnap nem volt semmi gond, de volt már, hogy egy időre leállt a dolog, de ahogy már írtam nem az új frissétés okozza a bajt szerintem ez csak"rásegít" egy picit.

Mindenesetre a válaszokat köszönöm, ment a pacsi.

2016. febr. 21. 16:38
 6/8 anonim ***** válasza:
Nálam is ez van. Engem is ledobál, legalábbis mapváltáskor tapsztaltam ezt, illetve néha befagy a fegyverváltó menü is. Nincs AMD kártyám, szóval nem az a gond. Inkább az OP rendszerrel lehet baja, úgy gondolom.
2016. febr. 21. 16:42
 7/8 A kérdező kommentje:
Nekem win. 7-em van.
2016. febr. 25. 18:29
 8/8 anonim válasza:

Letörlöd és vissza.

A mappákbol töröld (Steam SteamApps common) innen töröld aztán steamrol is

2016. febr. 27. 18:02

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!