E-mail kóddal beenged az Ügyfélkapu+ ba, de az E-papír leadásba nem. Miért lehet? Még fejlesztés alatt van az oldal? Kell-e valamit még csináljak hozzá?
Figyelt kérdés
jan. 15. 11:09
1/7 anonim 

válasza:

Valószínűleg még nem értek el oda is a fejlesztők, engem sem enged be az epapír, a magyarország.hu-ra ma már be tudtam lépni, tegnap még oda sem.
2/7 anonim 

válasza:

Szerintem is még valami fejlesztés/átállítás van.
Esetleg ezt érdemes még elolvasni, akit érdekel.
3/7 anonim 

válasza:

Tudtommal E-Papír csak DÁP-al fog működni...
5/7 anonim 

válasza:

Valaki, akinek van DÁP-ja megnézhetné, hogy neki működik-e.
6/7 anonim 

válasza:

7/7 anonim 

válasza:

#6 Igen, én is úgy tudom (#3 vagyok), hogy ezentúl csak a DÁP mobilappban lehet digitális aláírást indítani. Ami a DÁP oldala szerint "elérhető", de nekem pl nincs ott.
Idézve tőlük:
Még nem látod a digitális aláírást az alkalmazásban?
A funkcióhoz fokozatosan adunk hozzáférést a felhasználóknak, így valószínűleg te még nem kerültél sorra. Azon vagyunk, hogy mihamarabb eljusson hozzád is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!