Jozsoo kérdése:
Hogy tudok telefonon belépni az "ügyfélkapu +"-ra? A regisztrációt már megcsináltam, pc-n működik, de a telefonról nem tudok belépni. Mire elmegyek az authentikációs kódért, meg vissza, lejár a 30 másodperc és már nem érvényes a kód. Vagy direkt
Figyelt kérdés
így van megcsinálva? Ne is strapáljam magam?tegnap 18:54
2/12 A kérdező kommentje:
Az authentikációs appba.
tegnap 19:11
3/12 anonim válasza:
Hát ha 30 másodpercnél tovább tart megnyitni az autentikátort, elolvasni a kódot, aztán az alkalmazásváltón visszamenni az előző alkalmazásra, akkor ott komoly bajok vannak, inkább engedd el.
4/12 anonim válasza:
Ugyanúgy mint pcn.
Auth appba rákattintasz a számra visszamész beillesztés. Pár másodperc az egész.
Várj egy új kódra és akkor kezdd el a másolást, ne akkor amikor már kezd lejárni..
5/12 anonim válasza:
30 másodperc alatt nem tudsz átváltani az autentikátorra?
6/12 A kérdező kommentje:
Úgylátom TI mind ügyesek vagytok, csak segíteni nem akartok.
Azt kértem, hogy segítsetek, nem arra vagyok kíváncsi, hogy hányan néztek hülyének.
tegnap 19:39
7/12 anonim válasza:
ÉS mégis mit segítsünk? Nyomkodjuk helyetted?
8/12 A kérdező kommentje:
Mi az a "alkamazásváltó"?
tegnap 19:48
9/12 A kérdező kommentje:
Soha nem hallottam róla.
tegnap 19:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!