Hívott egy szám, szerintetek ez mit jelent?
Figyelt kérdés
Hívott egy +36 21-es telefonszám, amit ha visszahívok, ezt hallom "a hívott számon előfizető illetve szolgáltatás nem kapcsolható" ilyenkor ez mit jelent, ha ő meg hívott? Valami interneten generált telefonszám lehet és kamu az egész?ma 09:32
3/8 A kérdező kommentje:
És a +36 80 mi lehet? Azt nem merem visszahívni. Várok egyébként egy hívást, de fogalmam sincs milyen számról fognak
ma 10:02
4/8 anonim válasza:
A 80-as ingyenes zöld szám. A 21 pedig a VoIP.
5/8 anonim válasza:
Valószínűleg valami közvélemény kutató vagy valami értékesítő hívott. Én felveszem a magyar számokat (ezek azok) és ha ilyen baromság miatt hívnak dobom is a spam mappába hívogasson csak 😛
6/8 anonim válasza:
A +36 80-as körzetű szám az egy ingyenesen hívható zöld szám. A +36 21-es körzetű szám digitális nem helyhez kötött VOIP telefonszám.
7/8 A kérdező kommentje:
De ha nem tudom visszahívni, akkor az azt jelenti, hogy nem létezik, nem?
ma 10:36
8/8 anonim válasza:
Kérdező már miért hívnád vissza? Én úgy vagyok, hogy hívjon az fel aki akar tőlem valamit! Ha éppen az adott pillanatban nem tudom felvenni, akkor is úgy vagyok vele hívjon vissza később. Én nem hívom fel! Mert aki hív az hívjon vissza ha akar valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!