Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogyan írhatta ki az okostelef...

Hogyan írhatta ki az okostelefonom, hogy ki hívott, ha nincs is elmentve a szám semmilyen néven a telefonomban?

Figyelt kérdés

Régebben lehetséges volt, hogy pl. az ipon.hu SMS-t küldött és anélkül kiírta a telefon a küldő nevét, hogy a címzett elmentette volna a számot a telefonjában, de ha minden igaz ezt a funkciót jogszabályok tiltják.

Tegnap mégis megtörtént velem, hogy egy olyan cég hívott, akivel soha nem álltam kapcsolatban és a telefon annak ellenére kiírta a cég nevét, hogy nem is tudtam a számukat és nem is mentettem el. Sőt, nyilvános oldalakon nem is ezt a számot használják (de tudakozóban lekérdezve valóban hozzájuk tartozik).

Ez hogy lehetséges?

2022. aug. 10. 16:02
 1/3 anonim ***** válasza:
Bizonyos, főleg a Samsung telefonok egy adatbázisból kikeresik az adatokat és azt írják ki.
2022. aug. 10. 16:08
 2/3 anonim ***** válasza:
Ez alap Android funkció egy ideje. Ismeretlen szám esetén megpróbálja innen-onnan összeszedni a hívót.
2022. aug. 10. 19:43
 3/3 anonim ***** válasza:
Android a google-ből menti. Cégeket elsősorban. Tehát amelyik cég fent van google-ben és rögzítve van hozzá a telefonszám is, azt ki fogja írni híváskor
2022. aug. 13. 14:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!