Laptop anyámnak? :D
140-ért szerintem sok, hogy netezzen meg excelezzen.
Ha tényleg csak ennyi a cél, akkor szerintem ez bőségesen elég kell, hogy legyen:
Ráadásul ehhez Windows is van. Nincs benne dedikált VGA, de anyukád tevékenységéhez nem is kell.
anyunak dedikált vga kicsit erős szerintem..
alap dolgokhoz elég egy i3-as lapos 4gb rammal 120 körül már kapni viszont ha kicsit nagyobb sebességet akarsz és nem gond a kis tárhely akkor nézz egy olyat amiben van legalább 128gb-os ssd
mondjuk az is kérdés hogy mennyire akarja hordozni és mennyi ideig mert ha hosszú munkára kell akkor lehet inkább az aksi időt kell figyelembe venni..
Megkérdeztem, a részleteket:
Nagy kijelzőt szeretne, nem hordozná sokat, állandó hálózati töltővel használná és filmeket is szívesen nézne rajta.
dehogy kerülendő. Az asus legalább nem spórol a hardverekkel. 125e ftért vettem 3éve asus x54hr-t és azóta is birja. 3év tisztitás után is 36fokon maradt a proci használata.
amúgy ha filmezés akkor mindenképp full hd-s laptopot vegyetek. innen nézzétek meg valamelyiket: [link]
aztán még +ban rakjatok bele +4gb ramot.
Szerintem a gyártókba ne menjünk bele, mert az egyéni tapasztalat és fanatizmus (márka b×zéria) nagy úr tud lenni.
Nézd, felrobbanni, alva járni, rád támadni egyik sem fog, alapvetően mindegyik ugyanazt tudja. Nekem pl. Asus X szériás laptopom van (X555LB, hogy pontos legyek), és semmi bajom vele. Ez olyan, hogy most Opelt vagy VW-t veszel 5 millióért, nagyon nagy különbségekkel nem fogsz találkozni.
Én azt mondom, hogy 100 környékén bőven találsz olyat, ami ezeket az igényeket kielégíti.
4GB RAM, 15-16"-os kijelző, valamire való processzor, 500GB körüli tárhely, más nem kell. Mindezt 100.000 környékén. A többi már mind felesleges, csak a pénzt rakod ki az ablakon.ó, mert nem fogjátok kihasználni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!