Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Képernyö méretét hogyan...

Képernyö méretét hogyan állitsam vissza?

Figyelt kérdés
Konkrétabban,egy játék képernyö méretét kicsinyitettem le (windows),most a képernyö felsö és jobb oldalán van egy centis csik,más nem változott.Azota nem tudom vissza állitani (Full screen),mert hiába állitom vissza az accept gombra nem tudom az egeret rávinni,a kurzort kikéne vinnem a képernyöböl,ugy 3cm-el mindent arréb érzékel.Kitöröltem,ujra telepitettem a játékot,azt,hogy hova menti a jéáték a beáállitásokat nem tudom.
2015. dec. 6. 15:36
 1/6 CspCsj ***** válasza:
Amikor fut a játék próbáld az Alt+Enter billentyűkombinációval teljes-képernyősre állítani.
2015. dec. 7. 22:38
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszi,kiprobálom.
2015. dec. 8. 09:17
 3/6 A kérdező kommentje:
Sajnos nem müködik...
2015. dec. 8. 09:20
 4/6 CspCsj ***** válasza:

Ha telepített játék, próbáld átnevezni a mappájában a konfigurációs fájlt, ez talán visszaállítja a beállításokat.

(ugyanaz mintha törölnéd, csak könnyen visszaállítható)

Egyébként melyik játék?

2015. dec. 8. 11:46
 5/6 A kérdező kommentje:

Orcs must die 2.

Kiprobálom amit irtál,remélem sikerül.

Gondoltam az ujra telepités elött,hogy kitörlöm a beállitásokat,de fogalmam sincs,hogy a pc hova menti a beáll.,igy ugy jártam,hogy kitöröltem,ujbol telepi.,és lás csodát,minden maradt arégiben,

2015. dec. 8. 16:56
 6/6 A kérdező kommentje:

Sajnos nem ment,nics ilyen fájlom,DDL,meg valami plugin fájlok vannak.

Remélem van valami más ötlet

2015. dec. 8. 17:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!