A gépünk a tv-hez van kötve, mert lehet használni gépnek és tv-nek egyaránt. Hirtelen nagyon nagy lett a képernyő a gépen. Mitől van ez, hogy állítsam vissza?
Figyelt kérdés
2012. aug. 11. 14:48
1/13 anonim válasza:
Ilyen tv nekem is kell, hány colról indult, és menyi lett? Komolyra fordítva a szót, ezt fogalmazd újra!
2/13 A kérdező kommentje:
nem igazán értem mit kérdezel? hol tudom azt megnézni vagy mi?
2012. aug. 11. 15:08
3/13 anonim válasza:
Szarkasztikus voltam. "Hirtelen nagyon nagy lett a képernyő a gépen." ez mit akar jelenteni?
4/13 A kérdező kommentje:
hát éppen gépeztem ( programokat töröltem, telepítettem ami már nem kell msn stb...és a kép normál volt és nagyon nagyok lettek az ikonok, a betűk és nem csak oldalt kell mostmár húzni hogy lássam a képernyőt teljesen hanem oldalra is ,mert akkor lett hogy nem fér bele a tv képernyőjébe..ennél jobban nem tudom elmondani....
2012. aug. 11. 15:15
5/13 anonim válasza:
Így már érthető. A felbontás csökkent le valamitől, próbáld beállítani a tv natív felbontását. Ha nem megy, akkor lehet leszedted a videókártyád, esetleg a tv-d driverét is amikor telepítgettél.
6/13 A kérdező kommentje:
én ehhez egyáltalán nem értek ... tudnál segíteni kicsit "érthetőbben"? vagyis hogy értsem?:) vagy akkor megmondod mit kell telepíteni vagy valami?
2012. aug. 11. 15:21
7/13 anonim válasza:
Milyen opredszered van XP vagy W7?
8/13 A kérdező kommentje:
windows 7 ultimate
2012. aug. 11. 15:31
9/13 anonim válasza:
A cikk második felétől van, hogy mit kell csinálnod [link]
10/13 A kérdező kommentje:
nem jön be az oldal azt írja h dns error
2012. aug. 11. 15:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!