Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogyan állítsam vissza?

Hogyan állítsam vissza?

Figyelt kérdés
Nem tudom mit tudtam elnyomkodni a gépen,de jobb oldalra "elcsúszott" a képernyő és nem tudom visszaállítani. Bal oldalon,fennt és lennt is fekete sáv látható. S.O.S.!

2014. máj. 24. 10:11
 1/5 csacsi2 ***** válasza:

Vagy a monitorod beállításai, vagy a videokártyád beállításai állítódtak el. Videokártyád (megjelenítés tulajdonságai) állítsd be a képernyő felbontást.

futtatásba írd: control desktop-> beállítások: felbontás

2014. máj. 24. 10:24
 2/5 csacsi2 ***** válasza:

Videokártya beállításait a videokkárty vezérlőjében tudod megoldani, ATI (AMD) .nál a Catalyst Control centerben:

[link]

2014. máj. 24. 10:27
 3/5 A kérdező kommentje:
Ne haragudj, egy kicsit érthetőbben el tudnád magyarázni úgy,hogy én is megértsem? :D Nem nagyon értek az ilyesmihez :/ Köszi!
2014. máj. 24. 14:16
 4/5 csacsi2 ***** válasza:

Nem tudom milyen videokártyád, monitorod van ,de még azt sem írtad milyen oprendszerről van szó! Így én Windows (xy) -ra tippeltem.

-Nyond meg a Win+R gombot (futtatás) vagy start menü futtatás

-írd be "control desktop" majd üss enter-t

-lépj a beállítások fülre ott tudod elérni a felbontást

A felbontás többféle lehet, az arányainak kell megegyezzen a monitorodéval (4:3,16:9,16:10). Ezt állítsd be!

Monitorod gomjaival (menüjével) igazítsd középre.

A videokártya driver beállításaiban tudsz további beállításokat eszközölni!

Ati (AMD)-nál elérhető több módon:

Windows start menü,tálcaikon,jobbklikk beállítások menü...

[link]

Majd monitor tulajdonságai->beállítások->kép helyzete és mérete-nél a nyilakkal beigazítod a képet.

[link]

amennyiben a Videokártyád vezérlője hibás (nincs telepítve,meghibásodott...) akkor le kell frissítened a videokártya vezérlőt! Géphez kapott telepítőlemezről telepítheted..

amennyiben nincs meg akkor tudni kell azt is, hogy milyen oprendszered van, milyen platform (mennyi bites: 32/64), és hogy milyen videokártya van a gépedben.

Legjobb program erre az AIDA64 ami mindent kiír a gépedről! Majd felmész a gyártó weboldalára letöltöd és telepíted.

Nem tudom ennél jobban leírni, csak reménykedem, hogy nem driver hiba!

2014. máj. 24. 17:10
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2014. máj. 24. 17:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!