Nagyon kicsi lett a képernyő, hogyan állítsam vissza?
A laptopon véletlenül megnyomtam a "ctrl és *" gombokat együtt (azt hiszem), és összeugrott a képernyő olyan kicsire, hogy nem is látom a betűket.
Mit nyomjak meg, hogy megint normális nagyságú legyen?
És az az érdekes, hogy a FB-on nyomtam meg, és csak az ment össze, a többi oldal maradt az eredeti méretében.
(nehéz elmagyarázni, a képernyő tulképpen maradt akkora, csak a rajta található szövegek, ábrák zsugorodtak össze nagyon kicsire, pl. az oldalsó "chat-sávot" összenyomta kb 2 centire, nem is látom a neveket, meg egyáltalán az egér nyila is nagyobb, mint pl a boríték mérete, így rá se tudok kattintani és stb stb)
kösz!!!
már oké, az oka ugyan nem derült ki, de egy haverom vissza tudta állítani, és tényleg érthetetlen, hogy kimondottan azt az 1 weboldalt érintette, máshol maradt minden normális.
valami billentyűkombinációval én kicsinyítettem le állítólag véletlenül, de neki sincs fogalma, mit nyomhattam meg ... hát vannak ilyen rejtélyek
"vannak ilyen rejtélyek"
Nem rejtély ez. A legtöbb böngészőben van ilyen opció, hogy bármely weboldal mérete átméretezhető és azok után mindig ekkora méretben látod. Ezt a CTRL és a "+" illetve "-" billentyűkkel tudod megoldani...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!