A szüleim nem vesznek nekem i-phonet, mit tegyek?
nagyon szeretnék egyet.
Az iskolámban szinte mindenkinek valamilyen okostelefonja van. Ugy érzem lenéznek engem ezért...
Ez mindig is így volt...
Emlékszem annó nálunk is volt 1-2 hülyegyerek (állatorvos apuka, stb..) akik úgy gondolták, hogy ők többek a pénztől. Felvágott, hogy X állatot tart otthon, elsőként volt saját mobilja (na jó, akkoriba a polifónikus csengőhanggal már "csúcskészüléke" volt) meg számítógépe otthon, ami már akkor 160eFt volt.
Az irónia ott kezdődik, hogy hiába a sok pénz, semmivel sem jár előrébb az életben, mint én. Ennek valószínűleg azaz oka, hogy sose tanulta meg megbecsülni a lehetőségeket.
Szóval ne érezd magad rosszul emiatt. Röhögj a képükbe, mert később fordulni fog a kocka.
Egyébként meg eszem ágában nem lenne ájfónt venni. Hasonló paraméterekkel lehet kapni már xiaomi-t. Olcsóbb és android alapú (nekem szimpatikusabb).
#1, #2
+1
Összegezném: egyébként igen, ha megdolgozol érte jobban jársz. Neked legalább saját telefonod lesz és nem a szüleidével járkálsz majd...
Szolgáltatóval szerződést csak nagykorú személy köthet, valamilyen (utolsó) közüzemi számlával kell igazolni. Szerződés nélküli honnan veszel SIM kártyát? 12 évesekkel szóba sem állnak.
tessék, személyesen szóba sem kell állnia velük. az adatokból pedig bárkié beküldhető. persze most nem az okirathamisítás a cél!
visszatérve: itt a hangsúly a készüléken és az (irreálisan) magas árán volt.
Nem elég megvenni, a feltöltőkártyást is fel kell tölteni valamiből. Annál sem két forint. Egyszóval ne utánozd a kőgazdagok ostoba szokásait és érd be olcsóbb okostelefonnal.
Ez van a Vodánál. Jó drága. Láttam a márkaboltjukban, hogyan hisztizett egy 12 éves nem napon barnult lány és nyúzta a szüleit Ájfontért. Nem akarták megvenni, az olcsóbb nem érdekelte. Csak dicsekedni akart vele, mint a rajta viritó kilós aranyakkal is az anyja. Undorító volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!