Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » A szüleim nem vesznek nekem...

A szüleim nem vesznek nekem i-phonet, mit tegyek?

Figyelt kérdés

nagyon szeretnék egyet.

Az iskolámban szinte mindenkinek valamilyen okostelefonja van. Ugy érzem lenéznek engem ezért...

2015. nov. 28. 21:03
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Ez mindig is így volt...

Emlékszem annó nálunk is volt 1-2 hülyegyerek (állatorvos apuka, stb..) akik úgy gondolták, hogy ők többek a pénztől. Felvágott, hogy X állatot tart otthon, elsőként volt saját mobilja (na jó, akkoriba a polifónikus csengőhanggal már "csúcskészüléke" volt) meg számítógépe otthon, ami már akkor 160eFt volt.

Az irónia ott kezdődik, hogy hiába a sok pénz, semmivel sem jár előrébb az életben, mint én. Ennek valószínűleg azaz oka, hogy sose tanulta meg megbecsülni a lehetőségeket.

Szóval ne érezd magad rosszul emiatt. Röhögj a képükbe, mert később fordulni fog a kocka.

Egyébként meg eszem ágában nem lenne ájfónt venni. Hasonló paraméterekkel lehet kapni már xiaomi-t. Olcsóbb és android alapú (nekem szimpatikusabb).

2015. nov. 29. 04:19
 12/19 anonim ***** válasza:

#1, #2

+1

Összegezném: egyébként igen, ha megdolgozol érte jobban jársz. Neked legalább saját telefonod lesz és nem a szüleidével járkálsz majd...

2015. nov. 29. 04:24
 13/19 anonim ***** válasza:
Ha már elérted azt a kort, hogy nyáron dolgozhatsz, akkor úgy összegyűjtheted rá a pénzt. De szerződést bármelyik szolgáltatóval 18 éves korodig csak a szüleid köthetnek.
2015. nov. 29. 12:44
 14/19 anonim ***** válasza:
Telefon vásárlásához nem kell szerződés. Kivéve persze ha tizenezerforintos előfizetésesként veszed szolgáltatótól, amit nem javaslok mert később ha elakarod adni akkor jobb a kártyafüggetlen. (Ráadásul nem is éri meg, mert olyan magas az előfizetési díjad, hogy 3 másik ájfónt vehetnél rajta, ráadásul ott van még a 2 éves hűség is.)
2015. nov. 29. 17:14
 15/19 anonim ***** válasza:

Szolgáltatóval szerződést csak nagykorú személy köthet, valamilyen (utolsó) közüzemi számlával kell igazolni. Szerződés nélküli honnan veszel SIM kártyát? 12 évesekkel szóba sem állnak.

[link]

2015. nov. 29. 18:26
 16/19 anonim ***** válasza:
Itt a telefonon volt a hangsúly. Egy feltöltőkártyát a szülők is meg fognak venni, de szerintem még egy alap előfizetést is mobilnettel. Arról nem is beszélve, ha jól emlékszem a teszkóba lehet kapni vodafonos meg még nem tudom milyen sim kártyát (pénztárnál volt kirakva egy időbe) gondolom feltöltőkártyás és aktiválni kell. De pl nekem van olyan djuice-os kártyám amit szó szerint úgy vágtak hozzám a fesztiválon promoként.
2015. nov. 29. 18:50
 17/19 anonim ***** válasza:

[link]

tessék, személyesen szóba sem kell állnia velük. az adatokból pedig bárkié beküldhető. persze most nem az okirathamisítás a cél!

visszatérve: itt a hangsúly a készüléken és az (irreálisan) magas árán volt.

2015. nov. 29. 18:59
 18/19 anonim ***** válasza:

Nem elég megvenni, a feltöltőkártyást is fel kell tölteni valamiből. Annál sem két forint. Egyszóval ne utánozd a kőgazdagok ostoba szokásait és érd be olcsóbb okostelefonnal.

Ez van a Vodánál. Jó drága. Láttam a márkaboltjukban, hogyan hisztizett egy 12 éves nem napon barnult lány és nyúzta a szüleit Ájfontért. Nem akarták megvenni, az olcsóbb nem érdekelte. Csak dicsekedni akart vele, mint a rajta viritó kilós aranyakkal is az anyja. Undorító volt.

2015. nov. 29. 23:55
 19/19 anonim ***** válasza:
2015. nov. 29. 23:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!