Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » A szüleim nem vesznek nekem...

A szüleim nem vesznek nekem i-phonet, mit tegyek?

Figyelt kérdés

nagyon szeretnék egyet.

Az iskolámban szinte mindenkinek valamilyen okostelefonja van. Ugy érzem lenéznek engem ezért...

2015. nov. 28. 21:03
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Dolgozz meg érte.
2015. nov. 28. 21:06
 2/19 Tengor ***** válasza:
100%
Nézd le te őket azért, amiért valakit a szülei telefonja miatt ítélnek meg!
2015. nov. 28. 21:06
 3/19 anonim ***** válasza:
Nekem is van "ájfonom" és nem érzem magam többnek.Ez csak egy tárgy.Az osztálytársaid valószínűleg beképzelt anyuci meg apuci kedvencei azokkal meg inkább nem érdemes foglalkozni.
2015. nov. 28. 21:09
 4/19 anonim ***** válasza:
100%

Én a helyedben már készíteném a kötelet...😂😂😂

Más telefonnal nem számítasz embernek? Szomorú...

2015. nov. 28. 21:14
 5/19 anonim ***** válasza:
Lehet ha megtanulsz helyesen írni kapsz egyet
2015. nov. 28. 21:15
 6/19 anonim ***** válasza:
100%

Kedves utolsó, írásjelekkel hogy állunk?

Ennyi erővel...👌👏

2015. nov. 28. 21:23
 7/19 anonim ***** válasza:
Olcsóbb nem is jó? 40-50 ezerért (vagy két évi hűségidővel akár 1 ft-ért) kaphattok okostelefont, igaz, az nem ÁJFON! De 100-120 ezret adni egy ilyen kütyüért? Akkor már inkább egy jó notebook vagy laptop.
2015. nov. 28. 21:39
 8/19 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Felesleges egy egy felesleges "luxustárgy" meg nem léte miatt lenézettnek érezned magadat, illetve e miatt a szüleidet frusztrálni.

Az iskolatársaid csak a konzumerizmus áldozatai: azt hiszik, hogy attól hogy nekik drága okostelefonjuk (de mondhatnám a ruházatot, a biciklit, stb...) van, ők többek lesznek ez által - pedig nem is használják ki minden lehetőségét, nem használják hasznos dologra.

Ráadásul abba sem gondolnak bele, hogy ezzel csak növelik ökológiai lábnyomukat, bele sem gondolnak, hogy milyen körülmények között készülnek ezek a termékek (tessék csak belegondolni a Foxconn gyárban - ahol az Apple is összerakattatja a telefonokat - történt halálesetekre: [link] ), bele sem gondolnak, hogy egyre inkább a "look down generation" ( [link] ) részeseivé válnak.

2015. nov. 28. 22:12
 9/19 Lajos54 ***** válasza:

Hát, ez valami borzalmas! Hogy lehet "ájfon" nélkül élni?

Szóval ide jutottunk. Lehet, hogy a szülő hátsója kilóg a nadrágból, esetleg még az is gondot okoz, hogy a gyerek mindennap egyen, tiszta, rendes ruhában járjon iskolába, de akinek nem a legújabb, legcsicsásabb, legdrágább okostelefonja van (legalább a telefon legyen okos...), azt már lenézik a többiek.

2015. nov. 28. 22:13
 10/19 anonim ***** válasza:

Én nem vennék iphone-t már csak azért sem mert mindenki olyat akar! De valaki írta itt "dolgozz meg érte"!

Aki meg lenéz azt meg nézd le te,amiért ilyen bunkó!

Nyugodtan megmondhatod neki ennyit érsz kishaver mint a telefonod!

2015. nov. 28. 23:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!