Kali linux wifi install?
(elosszor is szogezzuk le teljesen sotet vagyok a linuxhoz)
Adott egy asztali pc,vettem hozza egy wifi stick-et winfoson csodalatosan szuperal de nincs linux driver,a WINE -t az istenert se tudom letolteni sehonnan(bar azt se tudom mennyire lenne mukodokeppes a dolog)Szoval a kerdes ra lehet venni a Kali linuxot (VMware Workstation-ba van telepitve) hogy halozaton keresztul valahogy lassa a meglevo wifiket?(bar ez nyilvan kizart dolog)Vagy hogy tudnam installalni a wifi stick-et linux alatt?
Nekem valahogy sose jött be a cod , se a cs , bár 2011-ben játszottam ezekkel utoljára:)
Most a war thunder-el játszok néha , az meg van Linuxra is:)
Ahogy 1600 steames játék is , és ez a szám csak nőni fog: [link]
Kisbogár! Ha egyszer valamit meg kell tanulni, akkor azt meg kell tanulni, akárhogy is hisztizel érte. Neki kell gyürkőzni, lépésenként végigmenni. Ezért mondtam, hogy ne Kalival, hanem valami erősebb bázisú, egyszerűbb disztróval kezdj. Majd utána menni fog a Kali. Is.
Amúgy pedig, ha már ennyire hisztizel miatta: lsusb mit mond, látja-e a wifi-sticket? Miért virtuális gépen keresztül akarsz hálózati hozzáféréseket tesztelni? Ez kb. olyan, mint kotonnal pisálni.
1 nem all modomban rendesen installalni!
2 mar irtam hogy ezt a wifis dolgot megoldottam :)
(Usb 3.0 engedelyezni kellet vm-be es mukodik)
Ezen a probleman mar reg tul leptem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!