Kali linux wifi install?
(elosszor is szogezzuk le teljesen sotet vagyok a linuxhoz)
Adott egy asztali pc,vettem hozza egy wifi stick-et winfoson csodalatosan szuperal de nincs linux driver,a WINE -t az istenert se tudom letolteni sehonnan(bar azt se tudom mennyire lenne mukodokeppes a dolog)Szoval a kerdes ra lehet venni a Kali linuxot (VMware Workstation-ba van telepitve) hogy halozaton keresztul valahogy lassa a meglevo wifiket?(bar ez nyilvan kizart dolog)Vagy hogy tudnam installalni a wifi stick-et linux alatt?
Bizonyára meg lehet oldani. A VMware teljes rálátást ad a linuxnak a hardverhez v. csak egy általános wifi elérést biztosít neki?
Wine nem driver telepítésre való, felejtős.
Egyébként miért pont a Kali Linuxot szúrtad ki az ezer másik felhasználóbarátabb verzió közül? Láttál te már versenyautót, amelyik tetején T (mint tanuló) jelzés volt?
Nem szeretek privátolni.
Keress más megoldást! Nyilván nem értesz hozzá, tehát ha valamilyen csoda folytán sikerül is a netlopás, hamar lebuksz és megütöd a bokádat.
Ha nem tanulod meg előtte az alapokat, nem mész sokra vele. A Kali kifejezetten hozzáértőknek van, kezdőként, akármilyen hekkernek is képzeled magad, komoly pofáraesés lesz csak belőle. Telepíts először egy mindent a segged alá tevő disztrót, aztán, amikor már ott jársz, hogy te segítesz másoknak, és megköszönik, mert hasznos, akkor kereshetsz egy másikat, amiben több a beállítási lehetőséged. Ha bátor vagy, kezdhetsz Arch-csal vagy Debiannal, esetleg Slackware-rel, ha kevésbé bátor, akkor UHU, Suse, Manjaro, Mandriva, stb...
Bármit is akarsz csinálni, az nem fog úgy menni, hogy beszerzed a megfelelő eszközt, és hipp-hopp te vagy az ügyeletes Mozart. Évek kemény munkája, különösen az informatikának a hálózati biztonság témaköre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!