Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Kali linux wifi install?

Kali linux wifi install?

Figyelt kérdés

(elosszor is szogezzuk le teljesen sotet vagyok a linuxhoz)

Adott egy asztali pc,vettem hozza egy wifi stick-et winfoson csodalatosan szuperal de nincs linux driver,a WINE -t az istenert se tudom letolteni sehonnan(bar azt se tudom mennyire lenne mukodokeppes a dolog)Szoval a kerdes ra lehet venni a Kali linuxot (VMware Workstation-ba van telepitve) hogy halozaton keresztul valahogy lassa a meglevo wifiket?(bar ez nyilvan kizart dolog)Vagy hogy tudnam installalni a wifi stick-et linux alatt?

2015. nov. 9. 19:20
1 2 3 4 5
 1/41 Tengor ***** válasza:
100%

Bizonyára meg lehet oldani. A VMware teljes rálátást ad a linuxnak a hardverhez v. csak egy általános wifi elérést biztosít neki?

Wine nem driver telepítésre való, felejtős.

Egyébként miért pont a Kali Linuxot szúrtad ki az ezer másik felhasználóbarátabb verzió közül? Láttál te már versenyautót, amelyik tetején T (mint tanuló) jelzés volt?

2015. nov. 9. 19:28
 2/41 A kérdező kommentje:
irtam privatba ha nem gond :)
2015. nov. 9. 19:49
 3/41 Tengor ***** válasza:

Nem szeretek privátolni.

Keress más megoldást! Nyilván nem értesz hozzá, tehát ha valamilyen csoda folytán sikerül is a netlopás, hamar lebuksz és megütöd a bokádat.

2015. nov. 9. 19:55
 4/41 A kérdező kommentje:
igen ertelemszeruen nem ertek hozza,maskulomben nem irtam volna ki ide a nyomorom,DE ettol fuggetlenul a segitseget elfogadnam mert azon keresztul tud az ember tanulni uj dolgokat ;)(u.i. tudom van gugli hasznalom is mas kulomben a kerdesem ugy kezdodott volna hogy linkeljen maa valaki nekem wifi hekkker programot)
2015. nov. 9. 20:03
 5/41 A kérdező kommentje:
am kossz a vw-es tippet sikerult megoldani ;)
2015. nov. 9. 20:31
 6/41 A kérdező kommentje:
*vm-es
2015. nov. 9. 20:32
 7/41 kovpet ***** válasza:
Ne a program legyen "hekker", hanem te. Ez sok tanulást jelent az elején. Aztán meg egy jó állást sok pénzért :)
2015. nov. 10. 08:49
 8/41 Tom Benko ***** válasza:

Ha nem tanulod meg előtte az alapokat, nem mész sokra vele. A Kali kifejezetten hozzáértőknek van, kezdőként, akármilyen hekkernek is képzeled magad, komoly pofáraesés lesz csak belőle. Telepíts először egy mindent a segged alá tevő disztrót, aztán, amikor már ott jársz, hogy te segítesz másoknak, és megköszönik, mert hasznos, akkor kereshetsz egy másikat, amiben több a beállítási lehetőséged. Ha bátor vagy, kezdhetsz Arch-csal vagy Debiannal, esetleg Slackware-rel, ha kevésbé bátor, akkor UHU, Suse, Manjaro, Mandriva, stb...

Bármit is akarsz csinálni, az nem fog úgy menni, hogy beszerzed a megfelelő eszközt, és hipp-hopp te vagy az ügyeletes Mozart. Évek kemény munkája, különösen az informatikának a hálózati biztonság témaköre.

2015. nov. 10. 20:05
 9/41 A kérdező kommentje:
igen teljes mertekben tisztaba vagyok vele es nem kepzelem magam hekkernek se vilagmegvaltonak, mint irtam teljesen debil vagyok hozza.De tudok olvasni es keresgelni az interneton.Sajnos azzal a problemaval kuzdok hogy momentan nincs mas opcio hogy internetet varazsoljak, ha erdekel akkor privatba megosztom miert....Nem veletlen kertem segitseget!Ja es nincs se idom se agyi kapacitasom hogy eveket elverjek az eletembol azzal hogy egy viszonylag 1xru dolgot 1 hozza erto (es hajlando) segitsegevel ne lehessen megoldani anelkul hogy erkolcsi predikacio legyen a vege es az hogy "TANULJAAAA MEG NE KEPZELD HEKKERNEK MAGAD MEG CSINALJAAA MAST MERT AMUGY MEG HULYE VAGY"!!
2015. nov. 10. 21:22
 10/41 kovpet ***** válasza:
OK, akkor ne tanuljál, úgy is fog menni minden.
2015. nov. 10. 22:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!