Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Kali linux wifi install?

Kali linux wifi install?

Figyelt kérdés

(elosszor is szogezzuk le teljesen sotet vagyok a linuxhoz)

Adott egy asztali pc,vettem hozza egy wifi stick-et winfoson csodalatosan szuperal de nincs linux driver,a WINE -t az istenert se tudom letolteni sehonnan(bar azt se tudom mennyire lenne mukodokeppes a dolog)Szoval a kerdes ra lehet venni a Kali linuxot (VMware Workstation-ba van telepitve) hogy halozaton keresztul valahogy lassa a meglevo wifiket?(bar ez nyilvan kizart dolog)Vagy hogy tudnam installalni a wifi stick-et linux alatt?

2015. nov. 9. 19:20
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
Ha debil vagy hozzá miért kockáztatod , hogy megütöd a bokádat ?
2015. nov. 10. 22:22
 12/41 A kérdező kommentje:
latom kovpet a szoveg ertes mint olyan nem erosseged ha megnezd mit irtam nem azzal a kerdesel altam ide hogy aggya programot wifit torni!!!amint azt is lathatod a kerdes ugy kezdodik hogy KALI LINUX ebbol a szimpla tenybol mar leszurhetted volna azt az 1xru kovetkeztetest hogy hasznalom a guglit es nem hulye gyerek modjara mert szimplan azzal a kulcs szoval hogy wifi hack rohadtul nem lehet talalni semmi hasznalhatot Valamint azt is irtam mar de a kedvedert leirom meg 1x hogy szivesen elfogadok barmilyen segitseget mert igy TANUL az ember ;).... DE akkor leirom erthetobben nem eletem celja az hogy mega giga hekker legyek ergo nem is all szandekomba belemerulni a programozas minden apro kis csinyjaba.Sajnos amint latom voltam olyan hulye hogy mertem feltetelezni hogy akad egy segito kesz ember aki eveket toltotott a tudas megszerzesevel es esetleg hajlando lenne velem megosztani mint szerencsetlen atlag userrel.
2015. nov. 10. 23:02
 13/41 kovpet ***** válasza:

Szerinted hány hozzáértő ember fog neked segíteni egy bűncselekmény elkövetésében?

"a kerdesel altam ide hogy aggya programot"

Ilyen szinten nem egyszerű a szövegértés mondjuk, mert ez nem magyarul van, hanem analfabétául.

2015. nov. 11. 08:50
 14/41 A kérdező kommentje:
Draga baratom tobb mint gondolnad csak meg kellett talalni a megfelelo forumot ;) es nem itt gyakorin kell segitseget varni a sok becsuletes embertol ;) gondolom te az a fajta vagy aki nem hasznal torrentet de sunyiba mikor senki nincs a kozelbe akkor a legtobbet letoltok kozott vagy ;) jaaa hogy az mar nem is buncselekmeny de egy wifi pw-t lopni az mar az gratula :DDD
2015. nov. 11. 09:01
 15/41 kovpet ***** válasza:
Igen, én az a fajta vagyok. Nem lopok. Ez számodra ennyire meglepő?
2015. nov. 11. 09:08
 16/41 Tengor ***** válasza:

#14, csak hogy tisztán láss:

1.) Torrentet használni nem bűncselekmény, pont úgy ahogy kést is tarthatsz a lakásodon.

2.) Magyarországon audio és videó tartalmakat saját célra letölteni szintén nem bűncselekmény.

2015. nov. 11. 09:08
 17/41 A kérdező kommentje:
Nem de maga a megosztas az bizony az es mikor vissza toltesz buncselekmenyt kovetsz el ;) es akkor meg arrol nem beszeltunk hogy vajon hany ember rendelkezik original winfossal es stb
2015. nov. 11. 09:13
 18/41 anonim ***** válasza:

Mi akarnánk megosztani ? Amíg a torrentezett tartalmat (zene , filmek stb) nem akarják bármilyen formában kereskedelmi célokra használni nem bűncselekmény.

Én sem legális sem pedig illegális winfossal' nem rendelkezek , Debiant használok:)

2015. nov. 11. 10:13
 19/41 anonim ***** válasza:
*Miért
2015. nov. 11. 10:14
 20/41 A kérdező kommentje:
Ha nem akarod megosztani nem kell (felteve ha megtehed es ezaltal nem lessz bannolas a vege az oldalrol) de emlitettem a vissza toltessel megosztod es itt nem csak filmrol es zenerol beszelunk egy torrent oldal nem csak ebbol a 2 szegmensbol tevodik ossze :)Orulok neki hogy te a szabad es free megoldast valasztottad ezert Linuxot hasznalsz de ez erosen csekej hanyada az embereknek :) Foleg ha elnezest a "lealacsonyitasert"(de nem ismerem milyen modern gamek vannak linuxra ) szoval ha nem tetrisszel szeretne jatszani az user hanem az eppen aktualis Cod 79 ik reszevel akkor az bizony winfost hasznal...
2015. nov. 11. 10:25
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!