Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a Kairos...

Mi a véleményetek a Kairos Technologies tárhelymegosztásáról?

Figyelt kérdés
Müködik? Van valakinek tapasztalata a cég felé?
2015. nov. 3. 19:27
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/125 anonim ***** válasza:
81%
En pontosan tudom mit jelent a kosher, veled ellentetben ugy tunik.
2016. jún. 9. 11:26
 62/125 anonim ***** válasza:
7%
Pedig nekem nem úgy tünik, mert úgy érzem a szavaidból, hogy semmibe nézed a kosher szabvány jelentőségét. Tipikus magyar vonás. Te jobban tudod, most már nemcsak a kairosnál, hanem a kosher minősítésnél is, hogy ez átverés. Ez aztán igen!
2016. jún. 9. 14:14
 63/125 anonim ***** válasza:
84%

Szerintem csak annyit mondott, hogy a kosher nem azt jelenti, amire te gondolsz.

Érdemes megnézni akkor már a leghitelesebb forrásban ilyen kérdésben, ami a Leviták könyve (Mózes harmadik könyve), hiszen itt írnak erről. Itt elolvashatod például: [link]

"Lev 11.1

Az Úr így szólt Mózeshez és Áronhoz:

Lev 11.2

"Mondjátok meg Izrael fiainak: Nézzétek, az összes szárazföldi állatok közül ezeket ehetitek.

Lev 11.3

Minden állatot, amelyeknek hasított körmű, villás patája van, és amely kérődzik, megehettek."

/folytatódik még jó hosszan/

Elég részletes a szabályozás egyébként, a kosher(kóser) ételek azok, amelyek megfelelnek ezeknek az előírásoknak (ezt nevezik kashrutnak, mármint a szabályrendszert).

Én személy szerint nem csak kosher ételeket fogyasztok, mivel nem vagyok ilyen szinten vallásos, de anno átrágtam magam a szabályokon. Szokták még használni a kifejezést az étel elkészítésénél felhasznált egyéb hozzávalókra, például a sóra, amelyet kifejezetten úgy gyártanak, hogy a kosher ételek elkészítéséhez a legmegfelelőbb legyen. Elterjedt, de téves szokás az, hogy koshernek mondják azt is amely a zsidó tradíciókhoz tartozik, ez általában ott terjedt el, ahol ellenségesek voltak velük és szimplán az étkezési szokásokat azonosították a zsidó kultúrával.

2016. jún. 9. 14:51
 64/125 anonim ***** válasza:
7%
Szerintem meg nem. A régi hagyományokon túl ma már minden olyanra ráütik a kosher pecsétet, ami megfelelő egy hithű zsidó számára. Másrészt viszont te is hazugsággal vádolsz, mármint hogy olyat nem mondhatott, amit én leírtam, mert olyan nincs, tehát csak kitaláltam. Ezzel azt az embert is meg engem is hazugsággal vádolsz. Nem szép dolog,de már kezdem megszokni ezen az oldalon
2016. jún. 9. 14:59
 65/125 anonim ***** válasza:
84%

Nem mondtam, hogy hazudsz, az az ember akire hivatkoztál is hazudhatott vagy szimplán tévedhetett, előfordul. A kosher étkezési szokásokra használatos zsidók körében. Mint mondtam azok használják mindenfélére, akik ennyit érzékelnek a zsidó kultúrából és megpróbálják leegyszerűsíteni azt. Kicsit olyan ez mintha a magyarságot a gulyással meg a pulival azonosítanák és minden másról tudomást se vennének.

Minimálisan követem csak a zsidó állam politikáját, de a vezetésben nagyrészt vallásos személyek találhatóak meg, akik tisztában vannak a Tórával.

Ha belinkeled a felvételt az elhangzottakról akkor szívesen megnézem, ha esetleg ez nem megoldható, akkor csak add meg az időpontot és helyet, hogy hol hangzott el és rákeresek én, hátha fel tudom kutatni.

2016. jún. 9. 15:23
 66/125 anonim ***** válasza:
5%
Nemsokára a youtubeon fent lesz az az előadás, amin ez elhangzott, és a dokumentációt is ígérték, várjuk meg szerintem.
2016. jún. 9. 17:22
 67/125 anonim ***** válasza:
84%
Az megvan, hogy a 256-bites titkosítás, amit "használnak", az ma már egy kalap sz*r? :) Csak az informatikában kevésbé jártas "szakemberek" és amatőrök követik el ezt a hibát :) A saját szerveremen a jelszavak titkosításához erősebb titkosítást használok xD A másik, meg hogy a beetett delikvensek nem tapasztaltak mérhető adatforgalomnövekedést, miután kiadtak bérbe 320 GB tárhelyet, csak egyszer csak keletkezett ennyi adat a winyójukra. A másik meg, hogy a legtöbb internetszolgáltató 400 giga adatforgalomnál már igencsak leveszi a sávszélességet és küld postai úton egy levelet a felhasználónak, hogy ilyet többet NE! Egyszer jártam így, nem vettem részt semmilyen üzleti dologban, simán bekapott egy vírust a gépem és az szépen küldött fel mindenfélét ismeretlen szerverekre és kaptam is egy szép levelet a UPC-től, hogy valszeg DDoS zombihálózat tagja lett a gépem és amíg nem oldom meg a problémát, addig belassítják a sávszélességemet. Visszatérve az általuk használt titkosításra és hogy otthoni felhasználók gépein tárolják a darabolt-titkosított fájlokat, akik valszeg lewarezolnak minden szart a torrentoldalakról és mindenféle crack-eket telepítgetnek fizetős szoftverek illegális használatért......... hát én nem bíznék sem rájuk semmilyen adatomat, sem arra cégre, akik ilyen módszerrel dolgoznak, miközben töredék összegért tudnának biztonságosan dolgozó tárhelyszolgálatatóknál bérelni helyet. Ezeket informatikai szakemberként mondom, de nem muszáj nekem hinni, ha akartok, akkor higyjetek olyannak, aki eddig Avon terméket vagy porszívókat árult és csak 2 hete ismeri a "tárhely", a "bérbeadás" ás "napolopásból pénzkeresés" fogalmakat :)
2016. jún. 19. 15:43
 68/125 anonim ***** válasza:
5%
Hát akkor ne bízd rá az adataidat. Senki nem fogja erőltetni rád. Vannak informatikusok is a hálózatban, én azoknak hiszek, nem avon ügynököknek. A titkosításról pedig frissítsd fel a tudásodat, sok helyen használják még a 256 bitest.
2016. jún. 19. 20:16
 69/125 anonim ***** válasza:
84%
Akkor is gyenge a 256-bit :) Rövid idő alatt törhető ma már (régen sok idő kellett, azóta pedig már erősödtek a hardverek)
2016. jún. 20. 01:20
 70/125 anonim ***** válasza:
2016. jún. 20. 12:24
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!