Mi a véleményetek a Kairos Technologies tárhelymegosztásáról?
A válasz egyszerű és világos, benne van a szerződésben:
1. Ha nem teljesíted a napi 10 óra online jelenlétet, arra a napra nem kapod meg a kauciódat és a bérleti díjadat. Mivel a nap 24 órából áll, 14 órád van arra, hogy megjavítsd a gépedet. Én erre a célra tartok otthon egy tartalék laptopot, ha nekem, vagy valamelyik belépőmnek kiakad a gépe, pár napig tudom helyette futtatni a programot. Esetleg meg kell kérni barátot, rokont, hogy futtassa le a 10 órát.
2. A standard csomag csak ismerkedésre való. Ne nevettesd már ki magadat! Ki az aki elmegy az OTP-be, hogy szeretne betenni kamatozni 37 000 forintot? Szerintem kinevetnék.
Ha valaki standard csomaggal belép, annak két célja lehet:
1. Megismerni a rendszer működését, megbizonyosodni arról, hogy minden rendben van
2. Vannak ismerősei, akiknek továbbajánlja, és a belépési bónuszokból nagyobb csomagot vásárol.
A következő csomag 175 000 forint, ez még nem olyan irtózatosan nagy összeg, hogy valaki a falnak menjen , ha a cég bebukna, de már hoz kb.220 000 forint hasznot, ami ugye bőven fedezi a költségeket, és még marad is. Nem is szólva a többi nagyobb csomagról.
Ha a cég öt hónapon belül bebukik, elméletileg elveszted a befizetett pénzed egy részét. Ha ismernéd a cég pénzügyi hátterét, ilyen már nem merülne fel benned. Ennek ellenére elismerem, hogy nincs 100%-osan biztos befektetés, viszont nulla rizikó, minimális haszon.
Nem is szólva arról, hogy csak a futtatási díjról beszéltek. Hol van a továbbajánlási bónusz? Egy platina belépő után kb. 120 000 forint a jutalék?
Persze, erre mindenki azt mondja, hogy 800 000 forinttal ugysem lép be senki. Hát ez nagy tévedés, a hálózat több mint egyharmada platina csomaggal rendelkezik.
Hű azta, tényleg az egyharmad ilyennel lép be?
Mondjuk nem csodálkozom annyira, ahol a hálózat 100%-a megvezetett idióta és még örül is neki.
"A leírásod alapján ha jól értelmezem akkor ez egy piramis játék"
Neeeem, ez nem az, ez MLM, ami csak ugy mukodik mint egy piramis jatek, de szebb a neve, szoval nem az. :D
"Milyen elismert tanusítványokkal rendelkezik a cég?"
Van nekik Moszad nem tudtuk feltörni papírjuk meg kóser pecsétjük! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!