Mi a véleményetek a Kairos Technologies tárhelymegosztásáról?
Talán észérveket lehet,hogy hallottál,de tényeket nem.
Igazad van, mi nem vagyunk informatikai szakemberek, nem tudunk mindent ebben a témában, mi csak beléptünk, látjuk,hogy működik a rendszer, mindent rendesen kifizet, amit ígér. Egyszerűen elhisszük azoknak a szakembereknek, akik ezzel foglalkoznak, mert hitelesek számunkra, belenéztünk a szemükbe, és nem tudjuk elképzelni, hogy átverjenek minket, mégha ez egy kicsit érzelgősen hangzik is. A fő IT szakember neve Alekszej Kocherev, ő biztosan tudna válaszolni minden kérdésre ebben a témában.
A fő IT szakember neve Alekszej Kocherev, ő biztosan tudna válaszolni minden kérdésre ebben a témában.
"Akárhogy is igyekszem, “a méltán világhírű” Alex Kucherev nevére sem találok semmit, hogy ő milyen nagy ember lenne és milyen híres. Az összes találat a Kairos saját klónoldalai, sehol egy független forrás, ami írna az úrról bármit is. Még egy hamisított Wikipedia oldal sem, pedig azt bárki írhat bármiről.
Márpedig ha ő a titkosítás ősatyja, csak lenne egy pár soros cikkecske róla valahol.
Vagy egy riport. Vagy egy elemzés. Bármi.
De sehol semmi. "
Forrás: [link]
Szóval LOL.
Ráadásul a híres "feltalálónak" még LinkedIn oldala sincs.
Íme egy TÉNY a cégről:
legalább 20-szoros áron kínál olyan bizonytalan biztonságú és elérhetőségű tárhelyeket, mint a világ legnagyobb cégei (Google, Dropbox, Microsoft) fillérekért és ezerszer biztonságosabbak, bárhol, bármikor elérhetők.
Alekszej Kocherev-ről semmit nem hallottam. Bill Gates-ről, Mark Zukerberg-ről, Elon Musk-ról, Árvai Péter-ről viszont már hallottam és olvastam. Meg is találhatók a LinkedIn-en, Wikipédián, Google-ön, mindenféle techbolgon.
Nem süllyedek le ilyen mélyre,hogy hazugságot végjak bárki fejéhez, mind a ketten tudjuk, hogy nem mondasz igazat, bárkit megtéveszthetsz de magadat nem csaphatod be.
A rendszer működik, már lassan hatodik hónapja fillérre kifizet minden pénzt, és ha nekem fizet, akkor másnak is a rendszerben, ez tejesen nyilvánvaló.
Sajnálom, hogy ilyen mélyre süllyednek bizonyos hozzászólók, hogy hazudni is képesek, sajnos ez minősíti az oldalt is.
Mondd el a regisztrációs kódodat, és ellenőrzöm, igazat mondasz-e, tényleg nem kapod a pénzt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!