BLENDER segítség?
Figyelt kérdés
akarok csinálni egy intrót, de nem tudom hogy hogy kéne videóvá csinálni(tudom hülyén fogalmaztam). valaki segítene? rámentem az animationra és elkezdett vmit csinálni.2015. okt. 24. 19:05
1/3 A kérdező kommentje:
380képkockás a kisfilm, és a bal felső sarokban a Frame növekszik. szerintem akkor jól csinálom... de utána?
2015. okt. 24. 19:08
2/3 tabaki válasza:
Ha előre nem állítottad be, hogy videóba mentsen, akkor valószínűleg egy nagy halom képet gyártottál le. Ebben az esetben hasznát láthatod ennek a valaki más számára írt izémnek:
Egyébként pedig normális animációnál is ugyanígy állítsd be renderelés előtt a videótulajdonságokat.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2015. okt. 25. 17:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!