Blender 1.7-ben hogyan lehet uv texturát (képet) rárakni egy tárgyra?
Figyelt kérdés
CSAK 1.7-ben! És tudom, hogy a google a barátom, de most nem segített... RENGETEG uv textúra tutorialt láttam , de az 1.6-hoz volt...2014. nov. 15. 18:43
1/3 tabaki válasza:
Komolyan, egy 11 éves programot használsz? Azóta már volt vagy negyven verzió! Nem hiszem, hogy volna, aki még emlékszik. Én például kezdettől próbálgattam, de már emléknyomaim se nagyon vannak a mondjuk 2.28 előttiekről. Használd inkább az új változatot. Ahhoz könnyebben találsz tutoriált, mert ez a része már eléggé letisztult, jó pár verzió óta nem történt lényegesebb változás.
2/3 A kérdező kommentje:
Hoppá bocsi elirtam 2.7-et akartam írni....
2014. nov. 16. 00:52
3/3 A kérdező kommentje:
És h 2.6ra találtam rengeteg tutorialt... Bocs megegyszer
2014. nov. 16. 00:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!