Blender 2.7-ben hogyan lehet uv textúrát rakni egy tárgyra?
Figyelt kérdés
Blender 2.6-ra találtam csak tutorialt, de azóta lényegében megváltoztatták a felépítését... Sürgős!2014. nov. 16. 01:04
1/4 tabaki válasza:
Hol látod a lényegi különbséget? Miért nem tudod alkalmazni 2.6 tanulságait?
Talán ezen a szálon elindulhatsz:
https://www.youtube.com/results?search_query=blender+2.7+uv+..
2/4 A kérdező kommentje:
aha köszi... az a baj, hogy 2.6 óta megváltoztatták a kinézetét, a felépítését(eddig úgy tapasztaltam, hogy főleg ezen a részen, de gondolom ez nem így van...)
2014. nov. 17. 15:42
3/4 tabaki válasza:
Néztem néhány tutoriált azóta -- hát, én nem látok igazán világrengető különbséget... Lehet, hogy kerültek bele újdonságok, de szerintem az alapok ugyanazok, csak talán még kényelmesebb funkciókkal egészülhetett ki. Ettől még a 2.6-os szériában tanultakat ugyanúgy használhatod, legfeljebb nem használod ki az új verzió minden lehetőségét. Azért vagyok egy kissé bizonytalan, mert sok dolog nekem is új volt, de általában nem éreztem azt, hogy ezeket a 2.7 javára kéne írnom, tulajdonképpen a megszokott környezetet láttam. Az is igaz, hogy én a 2.6-os változatokat már letakarítottam erről a gépemről, úgyhogy biztos emlékeim nincsenek. Szerintem a windowsos gépemen még olyan van, ha valamikor bekapcsolom, megnézem azt is. Esetleg föltehetnél valami képernyőmentést, hogy hol látod az eltéréseket.
4/4 A kérdező kommentje:
mindegy, most már találtam tutorialt...
2014. nov. 18. 14:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!