Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Bukni fog e a Windows 10-zel...

Bukni fog e a Windows 10-zel a Microsoft?

Figyelt kérdés

Durva lenne, ha nem hozná a Microsoft által beharangozott népszerűséget.

A bukást azért említem, mert a Microsoftnak elég rosszul áll a szénája: az asztali gépek forgalmazása csökkenőben, a mobilpiacon pedig nem igazán népszerűek a Microsoft termékei.

2015. aug. 25. 09:07
 1/7 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem áll rosszul a szénája. A Microsoft nem csak annyiból áll, hogy van egy Windows rendszere és paff kész, még azon kívül van egy rakás másik termékük is.
2015. aug. 25. 09:10
 2/7 anonim ***** válasza:
Van pénzük dögivel. Nagyrészt a vállalatokból. Minden munkahelyen windózt használnak.
2015. aug. 25. 09:15
 3/7 MolotovPunk ***** válasza:

Passz.Viszont azért a Windows eléggé menő cég a mai napig is.

Hiába régi manapság a Windows 7 is.Állítólag még mindig nő a Windows 7 népszerűsége.

Felmérések szerint a Win 8 haldoklik nagyon csak.

A Windows 10 egyébként elképzelhető,hogy nyerő lesz.

[link]

2015. aug. 25. 17:52
 4/7 anonim ***** válasza:

Szerintem nem.Már csak abból kiindulva,hogy már mennyien váltottak,pedig még nem 100%-osan stabil,de már nekem most is jobb sokall mint a 8.1.

Na az inkább bukás volt,soknak nem jött be,már csak a start menü hiánya miatt is.

2015. aug. 25. 22:14
 5/7 anonim ***** válasza:

Hát hogy a szénája nem áll rosszul az tuti. Pénzük van mint a tenger.

Windows 7 uralja a rendszerek több mint felét, és még MINDIG elég sok százalékon van az XP-is, amin nem lepődök meg.

A vállalatokból van a bevételük nagy része. (Windows, Office...)

Szerintem nem fog a 10-zel bukni (de ha netán mégis, akkor még a Windows 7 is elég pénzt hoz nekik)

2015. aug. 25. 22:40
 6/7 MolotovPunk ***** válasza:

Én ezek közül még mindig a Windows 7-re szavaznék.

Jelenleg az a legstabilabb rendszer XP mellett.

Ha a Win10 teljesen ki lesz javítva,akkor remélhetőleg az lesz a legjobb.

2015. aug. 26. 14:58
 7/7 A kérdező kommentje:
Én is a 7-re léptem vissza (Ultimate). A 10-et szerintem gyerekekre és gyerekes felnőttekre "optimalizálták". Lassan már nem lesz a Földön normális (pl. munkára) alkalmas operációs rendszer, hanem csak a tartalomfogyasztók primitív igényeit igyekeznek kiszolgálni; aki pedig képes dolgozni és pénzt keresni egy operációs rendszerrel, az "szakértőnek" fog számítani.
2015. aug. 27. 08:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!