Mitől lehet? Nem indul el semmi.
Figyelt kérdés
ma telepítettem a Firefall-t. előtte minden ment rendesen, stb. most miután feltelepítettem se az, se más az előtt feltelepített játék nem indul. ennyi. csak simán nem undil.. pl lol. rá megyek az indítójára kiadja a lol ikont és eltűnik. semmi folyamat. ugyanez a firefallnál, amikor rámegyek hogy play meg se jelenik semmi csak eltűnik. mitől lehet ez? ( telepített a firefall Microsoft Runtime mittudoménmi keretrendszert, meg directxet ugye amit szokott..)
máskor nem volt firefall a gépemen
azon kívül hogy mindent újra telepítek van valami megoldás erre?
2015. aug. 22. 22:19
2/4 A kérdező kommentje:
nem kivitelezhető, mivel nincs. 3 napja raktam újra a gépemet és még nem jutottam odáig hogy csináljak. úgy akartam hogy ha mindent felraktam ami kell akkor csinálok ...
2015. aug. 22. 22:34
3/4 Gábor_79 válasza:
Akkor talán nincs olyan nagy veszteség. Amúgy nincs ötletem. Egy víruskeresés azért belefér.
4/4 A kérdező kommentje:
Nem kaphattam be semmilyen vírust, mert annyit csináltam ma hogy telepítettem a Firefall-t.
2015. aug. 22. 22:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!