Mi történik akkor, ha rájön a Microsoft, hogy valaki illegálisan használja a Windows?
Én nem fogok belemenni a vitába, csak annyit mondok, hogy hihetetlenül zavarhatja a Microsoftot az, hogy letorrentezik az emberek, ha nem épít be megfelelő védelmet. Még mai napig vannak olyan játékok (!), amiket nem sikerült feltörni, de a Windows 10-et már a megjelenés napján lehetett aktiválni egy kattintással activatorral. Ha tényleg baja lenne ezzel, akkor megoldotta volna. Szerintem csak fél attól, hogy sok ember inkább linuxot használna. Ha meg már "ingyen" odaadja a wint az embereknek, akkor elég durva szó a lopás.
Ez az én véleményem, én megvettem g2a-n eredetibe.
Itt mindenki ír, de a kérdésre senki se válaszol. Hagyjátok már ezt a morális baromságot, az emberek több mint 90%-a tölti le a zenéket, filmeket, játékokat, stb., 100% az esélye, hogy még ti is.
Amúgy nem szállna rád senki.
Szerintem magába roskad, ilyen csúnya esetről még nem is hallott. Nem szeretnék a helyében lenni.
És, hát igen, a legnagyobb szigorral csap le, nehogy egy-két gyenge embert bűnre csábítson a rossz példa. Túl sok esélye persze nincs az efféle eltévelyedésnek, de gyökerestül kell kitépni az ilyen kényes helyzet méregfogát...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!