Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Windows 10 - Youtube videók...

Windows 10 - Youtube videók nem indulnak el!?

Figyelt kérdés
Tegnap telepítettem a Windows 10-et, de a böngészőkben hibába ütköztem. Minden youtube videónál azt írja ki, hogy a korlátozott mód be van kapcsolva, először kapcsolja ki a videó megtekintéséhez. De hiába kapcsolom ki, automatikusan visszakapcsol. Először csak a Microsoft Edge csinálta ezt, de most már az Internet Explorer és a google Chrome is ezt csinálja. Most töltöttem le a Firefoxot, ezen egyenlőre működik, remélem így is marad Tehát van valakinek valami féle ötlete, hogy hogy lehetne megcsinálni ezt? A válaszokat előre is köszönöm!

2015. júl. 30. 19:16
 1/3 anonim ***** válasza:
Tisztán telepítetted, vagy frissítetted? A frissítés okozhat meglepetéseket, viszont tiszta telepítésnél minden jól műxik.
2015. júl. 30. 19:23
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Amúgy rájöttem, hogy a korlátozott mód kikapcsolása függ a Microsoft fiókodban megadott életkortól. Ha nem vagy 18 éves nem fog működni, ha pedig elmúltál, vagy többnek adod ki magad, mint amennyi vagy, akkor is működik! :)
2015. aug. 31. 00:22
 3/3 anonim válasza:

sziasztok!

mi új PC-t vettünk, win10-essel együtt; a korlátozott mód nincs bekapcsolva - mégsem indulnak a videók, sőt! rengeteg weboldal nem jön be, ezt írja ki a böngésző: A biztonságos kapcsolat sikertelen

A kiszolgálóhoz való kapcsolat alaphelyzetbe állt az oldal letöltése közben.

A megtekinteni kívánt oldal nem jeleníthető meg, mert a kapott adatok hitelessége nem ellenőrizhető.

Lépjen kapcsolatba a webhely üzemeltetőjével, és értesítse a problémáról.

PEDIG BIZTONSÁGOS OLDALAKRÓL VAN SZÓ!

tud vki segíteni?

2017. febr. 9. 21:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!