Miért nem indulnak el a Youtube videók?
Figyelt kérdés
pár napja még semmi gond nem volt és tegnap és ma pedig egyik videó sem indul el a kezdő képet (kicsibe) beadja meg ha rákattintok a csuszkán mutatja a képeket de semmimás se hang se kép semmi nincs! Flash player-t letöltöttem újra de semmi ugyanaz a baj! mit tegyek?2015. ápr. 1. 21:37
1/4 anonim válasza:
milyen böngésző? firefox? frissísd : három vonal --> alul a kérdőjel --> Névjegy
aztán elvileg ebben már alapból a html5 lejátszó lesz, és nem kell neki a flash, nálam le is lett egyből türülve a flash player
nálam itt csak a jobb alsó felkiáltó jelet, a többi pipa (37.0)
és semmi bajom nincs a videókkal, mindent tudok nézni rendesen
2/4 A kérdező kommentje:
igen firefox és nálam is csak a jobb alsó a gáz a többi pipa mégse megy a youtube :/ többin mint például indavideo ott megy pöpecül
2015. ápr. 1. 21:45
3/4 anonim válasza:
és be van állítva ugye a html5-re?
más ötletem nincs, csak az hogy esetleg valamelyik bővítmény ami fönt van visszafogja a dolgot
4/4 A kérdező kommentje:
szerintem igen be van állitva
2015. ápr. 2. 15:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!