Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mi történik akkor, ha rájön a...

Mi történik akkor, ha rájön a Microsoft, hogy valaki illegálisan használja a Windows?

Figyelt kérdés
Például, ha a Microsoft Magyarország FB oldalának ír egy kérdést és megemlíti, hogy neki programmal van aktiválva. Vagy csak simám elszólja magát, vagy gyanús az MS-nek. Feljelentik?

2015. júl. 30. 22:07
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Hát, az olyan meg is érdemelné...

Ha mondjuk nyitsz egy kis üzletet, és valaki lopna tőled, neked hogy esne? A szoftver is ugyanolyan termék, mint bármi más. Nem értem, hogy miért tesznek az emberek különbséget... Ha nem akarsz fizetni az operációs rendszerért, használj ingyenes alternatívát, pl. egy Linux disztribúciót.

2015. júl. 30. 22:18
 2/14 anonim ***** válasza:
73%
Kelet-Európában nem a profitmaximalizálásra mennek, hanem hogy kiszorítsák a többi rivális terméket.
2015. júl. 30. 22:26
 3/14 A kérdező kommentje:
Jogos, de sokan nem tehetik meg, hogy átlagos használatra ennyi pénzt fizessenek érte. Szóval szerintetek egy emberre rászáll az MS? Vagy őket csak a cégek érdeklik?
2015. júl. 30. 22:28
 4/14 A kérdező kommentje:
#2 Aha értem. Tehát nem szoktak egy emberrel pereskedni? Csak cégekkel?
2015. júl. 30. 22:31
 5/14 anonim ***** válasza:
Hmm, tehát akkor nem zavarna, ha ellopnám az autódat, hiszen, szegény ember lévén amúgy sem engedhetem meg magadnak, tehát rendben van, ha elviszem magammal?
2015. júl. 30. 22:32
 6/14 anonim ***** válasza:

"de sokan nem tehetik meg, hogy átlagos használatra ennyi pénzt fizessenek érte"

De ez nem jogosítja fel az adott illetőt a lopásra. Én sem megyek be az elektronikai szaküzletbe és lopok el egy hatalmas TV-t, mondván "de hát nem engedhetem meg magamnak, hogy ennyit fizessek érte". Ha nem tudod megfizetni, használj ingyenes alternatívát. Amúgy még nem hallottam ilyen esetről.

2015. júl. 30. 22:33
 7/14 anonim ***** válasza:
Már volt kérdés erről, és már ott is megmondták hogy holnap a tek grippenekkel fogja bombázni a házadat, és a nav aláaknázza a wc-det.
2015. júl. 30. 23:18
 8/14 anonim ***** válasza:
Egyébként mit szólnál ha holnaptól kezdve csak a fizetésed 70%-át kapnád meg?
2015. júl. 30. 23:18
 9/14 anonim ***** válasza:
#5: hagyjuk már ezt a baromságot. Ha nekem az autómat úgy lopná el valaki, hogy az enyém változatlanul és hiánytalanul megmaradna, nem kapnék tőle sikítófrászt, elhiheted.
2015. júl. 30. 23:22
 10/14 anonim ***** válasza:
#9 És ahhoz mit szólsz hogy a bankkártyádat másolják le? A bankkártyád változatlanul megmarad, csak nem csak te veszel le róla pénzt. :)
2015. júl. 30. 23:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!