Miért gáz, ha egy lány gamer? 14/l
Figyelt kérdés
Vagy nem feltétlenül gamer, csak játszik. Van egy csomó haverom, akik elfogadják, hogy gamer vagyok, sőt valamelyikkel játszani is szoktam. De ha egy fiú vagy lány, aki nem ismer és megkérdezi, hogy mit szoktam csinálni és mondom neki, hogy játszani akkor vagy kérdez, hogy mivel, vagy kiröhög és nem hiszi el...nyilván szoktam mást is csinálni, nem csak gépezni 0-24, de engem a gép és a jàtékok ovis korom óta vonzanak, és szeretem ha egy jó elektronikus eszköz közelében lehetek. Na szóval a kérdésre visszatérve miért gáz, ha gamer vagyok? (Nem kocka, gamer!!)2015. júl. 29. 22:02
12/16 anonim válasza:
Az gáz hogyha feleségül veszlek? 15/f
14/16 anonim válasza:
Hát figyelj...ő 14 én nem sokára 15...simán
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!