Miért gáz, ha egy lány gamer? 14/l
Egyáltalán nem baj csak szokatlan, és ezt sok embernek nehéz elfogadnia. Vannak férfiak akik meg a divattervezésben találják meg önmagukat, azzal sincs semmi probléma. A valamilyen szempontból más embereknek mindig is el kellett viselniük a társadalom kritikáit, de vagy túlléptek mások véleményén és az azoktól való függésen, vagy öngyilkosok lettek (najó, ezt azért így nem, de depressziósak lettek, az tuti).
Amúgy meg: mikkel szoktál játszani, játszhatnánk akár együtt is. 14/f
Ne törődj mások véleményével, csináld amit szeretsz!
Mellesleg minden férfi aki egy kicsit is érdeklődik a játékok iránt, a fél karját oda adná egy ilyen lányért :-D
Engem különösebb atrocitások ebből kifolyólag még nem értek, pedig jó pár évvel idősebb vagyok nálad. A szintén gamer barátommal is így jöttem össze 2 éve x)
Meglepődnek néha, az igaz. Nemrég egy hosszabb üzenetváltást folytattam valakivel játék és számítástechnika témakörökben, aki megkérdezte, nem akarok-e együtt játszani vele. Megírtam, hogy lány vagyok és hány éves, erre a válasz: "azt hittem, hogy fiú vagy..." És végleg eltűnt. Biztos gyerek volt még.
Az meg miért érdekel, hogy nem hiszi el valaki? Legyen az az ő baja, Te meg játssz kedvedre olyan barátokkal, akikkel közös az érdeklődési köröd. Ne akarj megfelelni másoknak mindenáron!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!