Milyen gépet kéne vennem, kifejezetten Linuxos célokra?
Nos egyenlőre amíg hozzászokok a rendszerhez, a logikához, stb, addig maradok a 17.2-es Mint-nél :)
Utána elképzelhető hogy megnézem milyen a többi, de muszáj elsőnek megszoknom :D
Notebookomra is ezt raktam fel 2 hónapja, csak megzavarodnék ha itt is más lenne, meg ott is.
Szokom a rendszert, és eddig meg kell hogy mondjam, annak ellenére hogy sok dolog nehéz benne, 11 évnyi Windows logikával a hátam mögött, nagyon tetszik. Nekem új, és feltérképezetlen dolog. :D
Arra , hogy megismerkedj az alapokkal jó lesz a Mint is. A Debian pl annyiban különbözik tőle , hogy 100%-ig szabadszoftver , könnyebb testreszabni , kevesebb bug , több csomag, független rendszer.
A kezdőknek érdemes elvetni a régi beidegződéseiket , és ez az os kinézetére is vonatkozik. Ugyanis ezek a rendszerek pontosan úgy fognak kinézni ahogy a felhasználó akarja. Az általad használt minthez is lehet telepíteni bármilyen felületet (kde , xfce , mate , cinnamon ,lxde stb) amik mind eltérő megjelenésűek
"Nos egyenlőre amíg hozzászokok a rendszerhez, a logikához, stb, addig maradok a 17.2-es Mint-nél"
Egyetértek, én is ezt akartam javasolni. Egyelőre a hosszútáv ne azt jelentse, hogy majd 20 év múlva is minden igényedet kielégítse, hanem kezd egy jobban kézreálló rendszerrel. Ezt is évekig fogod használni szerintem, hálás kis jószág, ha megismered.
LOL :D mekkora szart vettem :D
Mindegy, MINT megy rajta úgy ahogy köll ;) :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!