Egér vásárlás előtt vagyok és kifejezetten gaming egeret szeretnék venni lehetőleg 4k alatt ezek közül sztetek melyik? Vagy esetleg irjatok ötleteket! A lényeg hogy minimum 2000dpis legyen.
Minek a sok DPI?
XL 750BK-t vagy 750MK-t nézd meg!
G.
Amugy ezekre gondoltam:
-gembird musg-001
-ACME AULA Killing The Soul (SI-928)
-MARS GAMING MM0
Amiket linkeltél, első ránézésre konkrétan hulladékok. Másodikra is.
Ami a precizitást illeti: Úgyis 600-1200 DPI környékén fogsz játszani, legalábbis a profik ezt javasolják.
G.
"Sok dpi=nagyobb precizitás."
Valójában: jó szenzor+jó szoftver=magasabb precizitás. A dpi-nek semmi köze a precizitáshoz, ezt csak a Gamestar olvasói és a Youtube-függő tizenévesek veszik be. A világ egyik legpontosabb egere az ezer éves Microsoft IntelliMouse Explorer 3.0, ami 400 dpi-t tud!
Polling rate? Gyorulás? Angle snapping? Lift off distance? Jitter? Input lag? Interpoláció? Gyanítom, nem is hallottál még róluk, pedig ezek tényleg számítanak egy gamer egérnél.
4 ezer forintért pedig nem kapsz gamer egeret. A legolcsóbb valódi gamer egér (újonnan) a Logitech g100s, a többi csak gamernek látszó tárgy.
A tényekkel lehet vitatkozni, csak nem érdemes. Valaha én is azt hittem, hogy az A4Tech és a Gigabyte jó márka. Szerencsére azóta felnőttem.
Az általam ajánlott Logitech g100s egészen kiváló szerkezet, megfizethető áron:
Szóba jöhet még a Genius Maurus is, de 10 ezren alul nem nagyon akad a g100s-nek kihívója.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!