Nyomtatót szeretnék venni de nem tudom melyiket válasszam?! Lennt link és több info! 18/F
Figyelt kérdés
Multifunkciós kell tehát alapbol nyomtatás, szkennelés, és fénymásolás. Canon és Epson márkában gonodlkodom 15-20ezer között. Epsonról azt írják hogy takarékos, olcsó bele a patron, és mérete nagyobb is a patronnak. Canonnál viszont amit néztem ott van lcd kis kijezlŐ(szükségem van nekem rá?ugyis látom gépen amit ki akarok nyomtatni)és olcsóbb valamivel, patronokról nemtudok hogy mennyi:( Utángyártottat szabad beléjük tenni?Nem lesz bajuk? Melyiket vegyem meg szerintetek? Tapasztalatok esetleg? Link: [link] 2010. febr. 28. 14:44
1/3 anonim válasza:
És azt minek írtad hogy 18 éves vagy és férfi? :D
Egyébként tök mindegy melyiket veszed, az összes szar, szerintem. Ilyenek ezek az ócska multifunkciós készülékek. Persze ha nagyon drágát veszel akkor már jó, de olcsóbból nem érdemes válogatni. Megveszed 12-ért az egyiket, ha meg kifogy a patron kidobod az egészet és veszel egy újat, ennyi.
2/3 anonim válasza:
amelyiket szeretnéd egyébként szerintem azért irta h 18 éves férfi mert kell h bejelentsed a rendörségen h van nyomtatód hogy ha netán pénzt hamisitanál...
3/3 A kérdező kommentje:
:) már megszoktam más kérdéseknél hogy odaírom...
Szóval ne várjak túl jó minőséget de azért célnak remélem megfelel. Szövegnyomtatás néha képnyomtatás
2010. febr. 28. 15:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!