Nyomtatot szeretnek vasarolni, de nem igazan ertek hozza (juk)?
Figyelt kérdés
Igazabol azt mar eldontottem, hogy Canon tipusu nyomtatot fogok venni, de nem igazan tudom, hogy melyik lenne a jo valasztas. Lenyegeben ahhoz kene, hogy ezt-azt ki tudjak nyomtatni (mint pl oneletrajz, szamlak, jegyek stb., mindez fekete-feher), illetve tudjak aranylag jo minosegben fenykepet nyomtatni (ez fontosabb az elobbinel). Igazabol 3 tipuson gondolkodom, PIXMA MP282; PIXMA MG5250; PIXMA MP495. Remelem, tudtok segiteni a dontesben!
Ezen a linken elvileg mind a 3 fajta nyomtatorol lehet leirast talani (leginkabb a muszaki adatokhoz nem ertek, amugy nekem nagyjabol ugyanolyanok, csak ugye az aruk nem egyforma... Es meg annyit, hogy a 282-es helyett a 280-as tipusrol van leiras.)
Koszonom a segitseget!
2011. nov. 6. 19:47
1/1 anonim válasza:
Az mg-t azért nem javaslom, mert a színenként cserélhető patronnal nincsenek jó tapasztalataim, elméletileg takarékosabb, de igazából csak a baj van vele. Ha nincs wifid akkor elég 282, de ha van, akkor a 495-tel jobban jársz. Nyomtatási minőséget meg lapolvasó felbontást nem néztem, nagyon nem is érdekes, ha nincs valami extrém felhasználási mód, csak fényképek + szöveg nyomtatása/bevitele, akkor mindegyik megfelelő lesz, ez 100%
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!