Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Melyik nyomtatót vegyem meg?...

Melyik nyomtatót vegyem meg? (lent)

Figyelt kérdés

Kinéztem kettő nyomtatót, és arra lennek kíváncsi hogy melyik lenne a jobb választás, és hogy miért az legyen.

Előre is köszi a válaszokat

(Fontos lenne hogy melyiket vegyem meg!)

1.

[link]

2.

[link]

2011. nov. 11. 08:44
 1/6 anonim ***** válasza:
Én a 2. at választanám mindenféleképpen, és csak azért mert HP tehát azok nyomtatókba ott vannak a szeren. Festékpatron nem drága hozzá és a legtöbbet után lehet tölteni akár házilag is ha van hozzá készleted, és a HP gépek bírják. A canonal sincs probléma de állítólag drága hozzá a patron, ezt nem tudom pontosan remélem nincs igazam.
2011. nov. 11. 09:14
 2/6 anonim ***** válasza:
Nekem Canon MP520-am van, 300 Ft a patron darabja.
2011. nov. 11. 09:39
 3/6 anonim ***** válasza:

Canon-t :)

HP-be nagyon macerás újratölteni. Nekem is az van és ha nyomom bele a festéket mindig össze-vissza folyik meg a nyomtatóban is folyik kicsit. Szóval megbántam, hogy azt vettem...

2011. nov. 11. 10:30
 4/6 anonim ***** válasza:

Szerencséd van, mert nekem pont ugyan ilyen canonom van!

Itt vettem, itt olcsóbb is, ajánlom ezt a boltot:

[link]

Ha esetleg érdekel a weboldalon lejjebb vannak vélemények, az a hosszú az enyém! De szívesen adok elérhetőséget, és esetleg MSN-en, vagy emailban válaszolok bármilyen kérdésre vagy írok hosszabb véleményt! Lassan 1 éve megvan! A HP-t nem ismerem, de ezt a canon-t nagyon ajánlom!

2011. nov. 11. 12:09
 5/6 A kérdező kommentje:
Oks, Köszönöm a válaszokat.
2011. nov. 11. 12:21
 6/6 anonim válasza:

Nekem Canon IP4850-em van. 2-300Ft a patron a neten. Nemrég 6000Ft értékben rendeltem elképesztő sok patronom van itthon, nincs mocskolódás az egybepatronos újratöltéssel és úgy egyáltalán az újratöltéssel.

Nem kell reszketni ha ki akarok nyomtatni valamit, szépen nyomtat. Nem vegyél olyat ahol a nyomtatófej egybe van építve a patronnal, a túl olcsó nyomtatók mind ilyenek. -> a nyomtatónak örülsz, hogy jaj de olcsó, aztán amikor kifogy a demó patron agyvérzést kapsz amikor meglátod mennyibe kerül egy tinta, még újratöltve is soknak tartom, no és nem lehet végtelenszer újratölteni, előbb-utóbb patront kell venni.

2011. nov. 11. 13:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!