Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Most vettem új gépet, de az...

Most vettem új gépet, de az útállatos Win 8.1 van rajta. Van a gépen garancia. Ha lecserélem az op rendszer 7-re. Akkor elveszti a garanciát?

Figyelt kérdés
Rühellem ezt az új csempés f*s rendszert, külön kell beírjam a keresőbe, ha a képeket meg akarom nézni a saját gépet se találo, majdnem a földhöz vágtam anya laptopját. Szóval ha nem lehet lecseréni 7 re ezt a lócitromot, akkor viszem vissza az egész gépet, mert ez így nem lesz jó. Szóval lecserélhetem anélkül, hogy elveszti a garanciát?

2015. jún. 5. 13:37
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
akkor valóban az a hp 450 ezres géped van és nem laptop ? mert valaki írt nekem privibe hogy laptopról van szó nem pc-ről .. most akkor mid is van ,mit vettél?
2015. jún. 6. 07:53
 32/38 A kérdező kommentje:

De, bőven jól teljesít, haverom az i7-es processzorát erre cserélte, mert 4k ban akar videózni, és nagyon magas fps mellet megy is neki a The wicher 3, gta 5, watch dog stb. Pillanatok alatt betölt, ami renderelés az én régi gépemmel 4-5 óra, az azzal a géppel 10 perc se.

Meg ti csak azt nézitek, hogy most mit tud nyújtani, de abban nem gondoltok bele, hogy egyre nagyobbak az igények és szinte ugyan ott van az ember, ha évente új gépet vásárol, mert gyenge már.

Nem laptop, de már leírtam, hogy a laptopot a win 8.1 miatt említettem meg, ami az anyámé. És két link is van, amiben gépház van + asztali géphez való apkatrészek.

2015. jún. 6. 08:58
 33/38 anonim ***** válasza:
az hogy milyen hamar töltsön be a játék ssd-vel is el lehet érni tehát nem kell hozzá 100 k-s proci. de vehetsz te i7 et csak akkor már olyan vga-t is pakolj mellé minimum gtx 980 -vagy r9 295x2
2015. jún. 6. 09:07
 34/38 anonim ***** válasza:

Ha nem értesz a rendszerhez,géphez akkor ne szarozd le..attól, hogy noob vagy hozzá, attól még jó a rendszer. Én win7-et is használtam, de a 8/8.1 sokkal jobb. Stabilabb és több beállítás lehetőség is van benne.

(UI::megjegyzem, hogy a kezdőképernyőt testre tudod szabni, hogy mik legyenek ott, + ha nem tetszik, hogy indításkor az jön be, akkor még azt is be tudod állítani, hogy az asztal fogadjon, de ha ennyire nem tetszik, akkor ahogy a többiek mondták fel raksz egy "start menüt" és kész..meg van oldva)

2015. jún. 6. 09:19
 35/38 A kérdező kommentje:

Annyira azért nem vagyok milliárdos, hogy olyan videókártyákat is vegyek bele.

Nem szedek le hozzá startmenüt, egyszerűen lecserélem win 7-re és nem kell külön foglalkozni a 8.1 sajátosságainak elnyomásával. Nagyon stabil, mondhatom!! :D Rengeteg alkalmazás nem futtatható rajta. Remélem a 10 jobb lesz és nem iylen ótvar gagyiság, ezek gondolom ilyen korai hozzáférésü béták voltak.

2015. jún. 6. 09:34
 36/38 anonim ***** válasza:
Nem tudom te mégis milyen alkalmazásokat akarsz rajta futtatni, de nekem és bárkivel akivel találkoztam és 8/8.1-e volt bármit el tudott indítani...ha mondjuk régi dos játékokat/alkalmazásokat akarsz futtatni , még meg is értem, de azok futtatására még a win7 se képes(ha az emulátorokat nem nézzük, de emuval a is képes)..szerintem csak te vagy pancser...az meg hogy ha te 32 bites rendszeren akarsz futtatni 64 bitest akkor az meg megint csak nem a rendszer hibája, hogy hülye vagy...
2015. jún. 6. 09:57
 37/38 A kérdező kommentje:
Oké, ilyen szánalmas világban élünk, hogy akinek nem megy a win 8 használata, az szánalmas meg pancser! Gratulálok! Remélem ezt a nagyüleid szemébe nincs ekkora arcod mondani. Úram atyám azért xar alak valaki mert nem ért egy rendszerhez. Tényleg korcs ez a világ már.
2015. jún. 6. 10:20
 38/38 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem azokra mondtam/mondom, akik nem értenek hozzá..hanem aki leszarozza, anélkül, hogy értene hozzá...van egy kis különbség a kettő között
2015. jún. 6. 10:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!