Most vettem új gépet, de az útállatos Win 8.1 van rajta. Van a gépen garancia. Ha lecserélem az op rendszer 7-re. Akkor elveszti a garanciát?
Figyelt kérdés
Rühellem ezt az új csempés f*s rendszert, külön kell beírjam a keresőbe, ha a képeket meg akarom nézni a saját gépet se találo, majdnem a földhöz vágtam anya laptopját. Szóval ha nem lehet lecseréni 7 re ezt a lócitromot, akkor viszem vissza az egész gépet, mert ez így nem lesz jó. Szóval lecserélhetem anélkül, hogy elveszti a garanciát?2015. jún. 5. 13:37
1/38 anonim válasza:
Nem veszti el.
Micsoda meglepetés lehetett, hogy 8-as van rajta, persze csak akkor, ha fingod nem volt, mit veszel. Hiszen nyilván ott volt a leírásban, mivel szállítják.
Amúgy eget rengető különbség nincs, annyi, hogy nincs Start menü, de azért a mappakezelő elindítása anélkül is kell, hogy menjen...
2/38 anonim válasza:
Tanuld meg használni. Ha felraksz egy start menüt és a Metro UI programokhoz alternatívát ugyanolyan lesz mint bármelyik windows. Nem véletlenül van azon 8.1.
3/38 anonim válasza:
A kerdesre sajnos nem tudom a valaszt, ott kene megkerdezni, ahol vetted a gepet, de szerintem op-rendszer cserenek nem kellene befolyasolnia a garanciat.
Amugy nem olyan rossz ez, csak telepitsd a Pokki menu nevu alkalmazast, es akkor lesz rendes start menud, mint a windows 7-en :)
4/38 anonim válasza:
Pokki? Az egy lószar reklámos fos. Classic start-ot rakd fel.
5/38 anonim válasza:
Ráadásul az nem is egy "igazi" start menü.
6/38 anonim válasza:
Próbálj meg hozzászokni.Eleinte én is ki voltam akadva,nem találtam semmit,nem tudtam kezelni,szokatlan volt de aztán nagyon hamar belerázódtam a használatába,és rájöttem hogy egyáltalán nem rossz,sőt kifejezetten szeretem:)
7/38 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Mikor megvettem az volt kiírva, hogy win 8.1/win 7, de mielőtt kihozták, azt mondták, hogy mégsem, mert csak 8.1 és így a 7 nek az árát vissza kapom. De majdnem elküldtem az anyukájába, de nem tettem, mert nem ő a hibás. De inkább felhívom az üzletet ahonnan vettem, hogy le cserélhetem e. Ennyi pénzért nem fogok yar windowsal szívni, ami egy csomó programra hibaüzeneteket dobál, és tele van hülyeségekkel. Mint mikor megnyitom azt a csempés bigyót, annyi hülyeség van ott, mint egy újonnan vett telefonon, vagy iphonon.
2015. jún. 5. 13:51
8/38 anonim válasza:
Ja és csinálj tálcára vagy asztalra fáljkezelőt...én is onnan nyitok meg mindent:)
9/38 anonim válasza:
ügyes vagy előre össze rakott gépet vettél egy hülyével több !
10/38 Brenya válasza:
Igen a "start" menüt rengetegen hiányolták ezért tér vissza a 10-ben(microsoft-nál mindig barmok voltak). Biztos rá teszik a hetet(ha már úgy volt meghirdetve) de lehet, hogy jobban jársz ha kivárod a 10-et.Addig itt van néhány trükk ami megkönnyíti az életed(visszavinni csak macerásabb).: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!