Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Most vettem új gépet, de az...

Most vettem új gépet, de az útállatos Win 8.1 van rajta. Van a gépen garancia. Ha lecserélem az op rendszer 7-re. Akkor elveszti a garanciát?

Figyelt kérdés
Rühellem ezt az új csempés f*s rendszert, külön kell beírjam a keresőbe, ha a képeket meg akarom nézni a saját gépet se találo, majdnem a földhöz vágtam anya laptopját. Szóval ha nem lehet lecseréni 7 re ezt a lócitromot, akkor viszem vissza az egész gépet, mert ez így nem lesz jó. Szóval lecserélhetem anélkül, hogy elveszti a garanciát?

2015. jún. 5. 13:37
1 2 3 4
 11/38 A kérdező kommentje:

9.

Én nem vagyok számítógép zseni,hogy magam állítsak össze egy komplett gépet, mert ha nézelődök, hogy "hű ez jó cucc, megveszem", kiadtam rá 70 ezer forintot és nem kompaktibilis egy másik alkatrésszel, akkor azt beszoptam. Inkább veszek egy előre összerakott normálisan működő gépet és a pc építést meg a hozzáértőkre hagyom. Te is inkább vennél egy előre megépített házat, mint sem hogy te magad építs fel egyet, aztán meg majd rádomlik az egész..

Nem várom a 10-et se. Nálam a 7 a nyerő. Ami kell az van rajta, nincsen tele felesleges dolgokkal, és még plusz csempe mintás hülyeséggel ami tök felesleges. De felhívtam az üzletet és azt mondták, hogy egy újratelepítéssel nem vesztem el a garanciát. Azért gáz, hogyha az ember ennyi pénzt kiad valamiért, és azt nem úgy kapja, ahogy kérte..

2015. jún. 5. 14:12
 12/38 Brenya ***** válasza:
#9 Mivel úgy tűnik laptopról van szó nem hiszem, hogy akkora hülyeség("majdnem a földhöz vágtam anya laptopját").
2015. jún. 5. 14:12
 13/38 Brenya ***** válasza:

Nem írtad ki, hogy mennyibe került és milyen gép, de ha te win7-tel kérted akkor ne 8.1-el adják(egyből visszaadtam volna a helyedben mert én nem ezt rendeltem). Gondolom elég borsos ára lehet(itt egyébként sokan kérdeznek komplett gépet és jó válaszok szoktak lenni).

Nekem egyszer tápot küldtek ki úgy, hogy nem azt a típust amit rendeltem(gyengébbet igaz olcsóbban) de visszaküldtem(némi telefonálás után 1 héttel később jött az eredeti).

2015. jún. 5. 14:24
 14/38 anonim ***** válasza:

Attól, hogy a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye.

Ha nem tetszik a csempe felület, akkor ne használd.

2015. jún. 5. 14:31
 15/38 A kérdező kommentje:

Nem laptop! Csak azon is csempe trágya van és az is felidegel.

[link]

erről a gépról van szó.

Mielőtt fikáznátoka z ára miatt, nem anyuci és apuci vette meg nekem, hanem én a 2 éve a munkából félretett pénzemből. mert nem járok suliba, attól nem lesz kenyerem se vizem. De a mai 14 meg 15 éves kölyköknek alap hogy drága gépet vesznek, mert ki van nyalva as eggük.

2015. jún. 5. 14:41
 16/38 Csori96 ***** válasza:
Mire tervezed használni?
2015. jún. 5. 15:27
 17/38 A kérdező kommentje:
Elsősorban játékra. De zene és videókészítésre is. Csak pénzkidobásnak tartom, hogy vegyek egy olyan gépet, ami MA megfelel, de jövőre elavult lesz.
2015. jún. 5. 15:40
 18/38 anonim ***** válasza:

449 999 Ft

looooooooool! ember te vettél ennyiért egy munkaállomást vagy mi ez szerver gép ?!!

uram istennnnnnnnn!! nem a géppel van a baj ha nem az hogy mennyiért vetted és hogy mire !!!!! ebben amúgy pont nincs diszkrét videó kártya ami a játékhoz szükséges lenne. 200-250 -ből egy bitang játék gépet raktak volna neked itt össze +2500 forint a telepítés meg talán +15 k a windows fogalmam sincs.. de ez a gép nem játékra való csak gratulálni tudok neked !

2015. jún. 5. 16:39
 19/38 anonim ***** válasza:
+2500 az össze rakás*
2015. jún. 5. 16:39
 20/38 anonim ***** válasza:
kő kemény fail !
2015. jún. 5. 16:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!